x

Crvena Zvezda - Ludogorets na Sport Klubu

Crvena Zvezda - Ludogorets na Sport Klubu

Crvena Zvezda ima veliku, možda i istorijsku šansu da se nađe u plej ofu za Ligu šampiona.


Srpski šampion je u Razgradu izborio veoma aktivan rezultat, bilo je 2:2 u Bugarskoj. Karte za ovaj meč odavno su rasprodate i bugarskog šampiona očekuje ambijent kakav verovatno nikada nisu doživeli.


Ono što je jasno iz prvog meča je da odbrana Crvene Zvezde ne sme da stoji visoko, pogotovo na Marakani, gde je veći teren nego na stadionu Ludogoreca, pa će brzina fudbalera bugarskog tima dodatno doći do izražaja.


Miodrag Božović će se ponovo nasloniti na idividualno majstorstvo Aleksandra Kataija, koji je pokazao klasu na prvom meču. Verovatno će u postavi biti i Ugo Vijeira, koji je propustio prvi meč, a možemo očekivati i Srđana Plavšića u postavi.


Zvezda ne mora da juri rezultat, i 0:0 vodi crveno-bele u plej of za Ligu šampiona. Ako prođe u plej of, ne zaboravimo, Zvezda ima zagarantovano mesto u Ligi Evrope u slučaju da izgubi taj dvomeč. Ako sada ispadnu od Ludogoreca, crveno-beli će imati još jednog protivnika do Lige Evrope, verovatno teškog, pošto neće biti nosioci.


Utakmica  se igra 2. avgusta u 20:30, a pratite je u direktnom prenosu na Sport Klubu 1. Pre i posle meča moći ćete da vidite specijalizovane emisije iz studija, kao i konferencije za štampu.


Datum: 29.07.2016. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...