Održano 8. Državno prvenstvo Srbije za juniore u skvošu

U Beogradu je završeno osmo Državno juniorsko prvenstvo u skvošu. Devojčice i dečaci su svojom borbom pokazali da nema brige za budućnost našeg skvoša. 

Pomoćnik Ministra za sport Uroš Zeković prisustvovao je finalnim mečevima i predao trofeje najboljim srpskim juniorima. "Izuzetno je interesantna volja koju je pokazala mala Anđela" prokomentarisao je pomoćnik Ministra Uroš Zeković najveće iznenađenje turnira za koje se u ženskom finalu pobrinula četrnaestogodišnja Anđela Vrgotić pobedivši favorizovanu Lanu Prokić.

U muškoj konkurenciji nije bilo iznenađenja, u finalu je Aleksandar Šofranac pobedio Vukašina Vitorovića. Na turniru je viđeno još nekoliko odličnih mečeva a utisak turnira su deca ispod tirnaest godina koja su borbom iznenadila svoje starije drugove.

"Iznenađen sam kvalitetom skvoša koju sam video, prosto je divno videti da se svi ponašaju kao profesionalci na sportskim borilištima. I dalje ćemo podržavati Skvoš asocijaciju Srbije, želimo Vam puno uspeha" rekao je Uroš Zeković prilikom dodele trofeja najuspešnijima.

U ženskoj konkurenciji prvo mesto osvojila je Anđela Vrgotić, druga je bila Lana Prokić, a treće mesto je zauzela odlična Natalija Vitorović. Kod dečaka, prvi je bio Aleksadar Šofranac, drugi Vukašin Vitorović a treće mesto zauzeo je Strahinja Lazović. Sledeći turnir očekuje nas već početkom novembra, do tada, dođite i probajte skvoš.

Datum: 26.10.2015. Autor: Čedomir Vitorović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...