x

7. Međunarodni turnir u sedećoj odbojci - Trofej Beograda

7. Međunarodni turnir u sedećoj odbojci - Trofej Beograda Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com
Obaveštavamo Vas o organizaciji Sedmog međunarodnog turnira u sedećoj odbojci „ Trofej Beograda 2015 „ koji se održava 30. maja, u vremenskom intervalu od 11,00 do 18,00 časova i 31. maja 2015, u vremenskom intervalu od 08,00 do 14,00 časova u Sportskom centru Rakovica, Višnička br. 2, Rakovica.    

Organizator takmičenja je Klub sedeće odbojke „SMEČ“ i Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Donatori i prijatelji turnira su : Gradska opština Rakovica, Kancelarija za mlade opštine Rakovica, Delta fondacija, Otto Bock Sava, Mioni, YUHOR.

Učesnici turnira su : Csakazert SE iz Segedina (Mađarska), OKI „Fleš„ iz Mostara (B i H), OKI „Marsonia“ iz Slavonskog broda (Hrvatska), OKI  „Sisak„ iz Siska (Hrvatska), OKI „Laktaši„ iz Laktaša (Republika Srpska), OKI „Derventa„ izu Dervente (Republika Srpska), KSO „Kragujuvčani“ iz Kragujevca i kao domaćin KSO „Smeč„ iz Beograda.

Turnir ima za cilj da okupi kvalitetne ekipe sedeće odbojke iz regiona i utiče na popularizaciju sedeće odbojke i sporta osoba sa invaliditetom Beograda i Srbije.

Datum: 29.05.2015. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...