x

Tim zaposlenih iz kompanije SOJAPROTEIN pobednik Schneider Electric Subotica Business Run-a

Tim zaposlenih iz kompanije SOJAPROTEIN pobednik Schneider Electric Subotica Business Run-a Foto: Serbia Business Run

Prva u seriji poslovnih trka održana na Paliću u četvrtak posle posla 25. aprila 2024. U trci je učestvovalo 925 trkača iz 61 kompanije. Osim što su se takmičili sa tržišnim konkurentima na stazi, zaposleni su proveli kvalitetno vreme sa svojim kolegama uz timsko fotografisanje, poslovno umrežavanje i žurku sa kolegama iz drugih kompanija.


Najbrži tim trke u Subotici je tim SOJAPROTEIN, drugo mesto je zauzeo tim kompanije Continental Subotica, dok je treće mesto zauzeo tim Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu. Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Stefan Marinkov (17:22min) sa Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu, a najbrža koleginica je Dušica Vilov (22:42min) iz kompanije  Inspira grupa.


Veroljub Zmijanac, osnivač projekta izjavio je: “Događaj organizujemo već 8 godina od juga do severa Srbije. Čudnovato je primetiti da svaka trka ima nešto svoje specifično, lokalno i predivno. Na Paliću volim ovaj prostor, ovaj park, je najlepša lokacija jedne biznis trke u celoj Srbiji. Druga predivna stvar jeste neka vrsta “porodičnosti”, osećaj da zaposleni iz Subotice vole da na događaj dođu i sa kolegama ali i da povežu ovaj kompanijski događaj sa svojm najmilijima. To je baš posebno i retko. Čestitam svima!”. 


Otvaramo novu sezonu biznis trka - Schneider electric Subotica business run 25. aprila na Paliću


Najbrža u ženskoj kategoriji Dušica Vilov je o pobedi na trci u Nišu izjavila: “Bilo je strava kao i svake godine. Ovo je prvi put da sam pobedila, bila sam 2 puta druga tako da je ovo stvarno pobeda za mene. Dolazim redovno svake godine i svaki put je sve više trkača što me zaista veoma raduje. Drago mi je što Subotica ima svoju trku u Serbia Business Run seriji i što Inspira grupa podržava ovakav tip događaja”.


Najbrži kolega u Nišu bio je Stefan Marinkov koji je povodom osvojenog prvog mesta rekao: “Vreme nas je svakako poslužilo. Staza je bila malo teža, borio sam se sa krivinama. Drago mi je što sam pobedio ali za ovo vreme je zaslužna majica kolege Duleta Krstića koju sam nosio, on je nekoliko puta pobeđivao ispred našeg tima ali nije bio u mogućnosti da dođe ove godine, te sam ja morao da uzmem njegovo prvo mesto”.


Kompanija sa najvećim brojem prijavljenih takmičara bila je Continental Subotica sa 91 učesnikom, koja je ujedno proglašena i NajFit kompanijom.


Nakon Subtice, serija se nastavlja i u Novom Sadu (9. maja), a nakon toga u Nišu (5. septembra) i Beogradu (26. septembra).

  

Serbia Business Run je timbilding festival koji kroz trčanje spaja više od 1.500 kompanija i 40.000 zaposlenih u 4 grada Srbije (Subotica, Novi Sad, Niš i Beograd). 


Ideja događaja je širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. 


Pored naslovnog sponzora partneri događaja u Subotici su i Intersport, BallPackaging i Heineken. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike. 


Više o događaju na: https://serbiabusinessrun.com/subotica/


Datum: 25.04.2024. Autor: Tamara Grubiša

PROČITAJTE JOŠ...