x

Radnički dočekuje Ub na startu plej-auta

Radnički dočekuje Ub na startu plej-auta

Oficijelni deo sezone Super rukometne lige je minulog vikenda završen u kome su rukometaši Radničkog zauzeli sedmo mesto i samim tim nastavljaju takmičenje u plej-autu. Na novoformiranoj tabeli, kragujevački superligaš zauzima treće mesto, no ta činjenica ih neće uspavati pred odlučujuće duele u kojima će mnogi timovi tražiti slamku spasa za opstankom u eliti. Prvi protivnik na startu doigravanja koga će Radnički ugostiti u sredu 10. aprila u hali Jezero je tim Uba, ekipa sa kojom su u šampionatu imali polovičan uspeh.

Voljom žreba prvi protivnik na startu doigravanja će nam biti ekipa Uba, koja nam je u jesenjem delu sezone otkinula bodove na njihovom terenu. Radi se o vrlo nezgodnom protivniku kome je svaka utakmica biti ili ne biti u plej-autu. Naš zdravstveni bilten se polako popravlja i nadamo se da će igrači koji ulaze sa klupe iskoristiti svoje minute u igri i pokazati stručnom štabu da se na njih može računati kako u nastavku, tako i u narednoj sezoni. Mi ćemo dati sve od sebe da upišemo startne bodove koji bi nam doneli značajnu dozu samopouzdanja pred dalji tok takmičenja, izneo je očekivanja pred prvi duel plej-auta, šef stručnog štaba Radničkog Dragan Študer.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Zoran Popov iz Novog Sada i Goran Ristić iz Kikinde.

Datum: 08.04.2024. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...