x

Do novih bodova za kraj regularnog dela

Do novih bodova za kraj regularnog dela

Prvenstveni karavan Super rukometne lige se bliži kraju i ostao je još jedan stepenik do spuštanja zavese na ovogodišnji regularni deo sezone. Na samom završetku u susretu 22. kola, rukometaši Radničkog će dočekati dužnika, ekipu Jugovića iz Kaća, koja ih je u jesenjem delu savladala rezultatom 36:33, gde bi se trijumfom bolje pozicionirali i u doigravanje u plej aut ušli sa velikom dozom samopouzdanja. Po kalendaru takmičenja, utakmica je na programu u subotu 6. aprila u hali Jezero.

Očekuje nas jako bitna utakmica protiv ekipe Jugovića u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva. Pobeda nam donosi bodove koji će se računati u plej autu, tako da maksimalno motivisani ulazimo u meč. Kaćani imaju mladu ekipu, igraju vrlo brzo i moderno i neće nam biti lako, ali ako odigramo najbolje što možemo i znamo, neće se postaviti pitanje pobednika, najavio je duel poslednjeg kola, čuvar mreže Radničkog Strahinja Đerić.

Početak utakmice je u 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Marko Sekulić i Vladimir Jovandić iz Pančeva.

Ljubitelji rukometa ovaj duel mogu pratiti putem video linka.

Ulaz na utakmicu će biti slobodan, dok će u hali biti postavljene kutije za donaciju mladim kragujevačkim “Lego Musketarima” kako bi nastavili svetsko trakmičenje u robotici.


Datum: 03.04.2024. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...