x

Rukometaši Radničkog punom snagom na Jugović za nastavak niza

Rukometaši Radničkog punom snagom na Jugović za nastavak niza Foto: SPD Radnički

Utakmice sa ekipama iz top 4 plasirana tima na tabeli su iza rukometaša Radničkog, izvučene su određene pouke a oni se okreću narednim izazovima u Arkus ligi, gde će u okviru 11. kola dočekati Jugović iz Kaća, ekipu sa bogatim renomeom, čiji trenutni plasman ne odražava realnu sliku pravog stanja stvari. Prethodne sezone pomenuti rivali su odigrali dva meča sa polovičnim uspehom, a naredni je zakazan za petak 2. decembar u SBB hali Jezero. Kragujevački superligaš se trenutno nalazi na šestom mestu sa 12 bodova, dok su gosti prikovani za dno tabele sa 3 poena.

Nakon dve teške utakmice na gostujućim terenima sa ekipama koje gaje najviše ambicije u tekućem šampionatu, na red nam dolazi susret u našoj SBB dvorani sa ekipom Jugovića koja ima rukometnu tradiciju. Njihova trenutna pozicija na tabeli nas neće zavarati i ne smemo da ih potcenimo, jer nam je dobro poznato da će u narednim mečevima tražiti bodove za beg sa poslednjeg mesta. Dobro smo odradili pripreme, skenirali njihovu igru i u utakmicu ulazimo maksimalno spremni i motivisani, kako bi uz pomoć naših navijača ušli u novu pobedničku seriju, najavio je susret 11. kola sa ekipom iz Kaća, brzonogo desno krilo Radničkog Miloš Mutavdžić.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Dušan Cvetković i Igor Nikolić iz Leskovca.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa koji ne mogu da prisustvuju utakmici, obezbeđen je link sa direktnim prenosom utakmice.


Datum: 30.11.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...