x

Steelseries otkriva budućnost gejminga sa Arctis Nova Pro Series slušalicama

Steelseries otkriva budućnost gejminga sa Arctis Nova Pro Series slušalicama

SteelSeries nam pruža vrhunsko audio iskustvo sa Arctis Nova Pro series slušalicama i Sonar Audio Software Suite softverom.


SteelSeries Sonar Audio Software Suite je prvi profesionalni audio EQ softver namenjen gejmerima


Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas pokreće veliku revoluciju na tržištu gejming slušalica. Posle četiri godine razvoja, SteelSeries nam sa ponosom predstavlja budućnost gejming audija - Arctis Nova Pro series.


Arctis Nova Pro series pruža do sada neviđen audio kvalitet, besprekoran zvuk mikrofona, kao i vrlo intuitivan dizajn i vrhunski komfor. Kao podršku novoj Arctis Nova franšizi, SteelSeries je predstavio i Sonar Audio Software Suite, prvi profesionalni audio EQ softver namenjen gejmerima. Ovaj softver pruža potpunu kontrolu nad zvukom igre, četa i mikrofona, i omogućava čak i podešavanje individualnih frekvencija.


Kombinacijom Arctis Nova Pro series slušalica i Sonar Audio Software Suite softvera, SteelSeries kreira prvoklasni audio kvalitet, koji gejmerima omogućava da čuju i najsuptilnije zvuke u igri.


‘’Svaka industrija ima svoju prekretnicu, a za nas su to Arctis Nova Pro series i Sonar Audio Software Suite’’, izjavio je izvršni direktor SteelSeries-a, Etišam Rabini.


SteelSeries već 20 godina radi na usavršavanju idealnog gejming iskustva. Kao prvenac u gejmingu, Arctis Nova Pro series dolazi sa Multi-System Connect habom, koji pritiskom samo jednog dugmeta omogućava prelazak sa jedne gejming platforme na drugu, bilo da je to PC, PlayStation, Nintendo Switch, mobilni telefon, i to bez promene kabla.


Komunikacija u kompetitivnom gejmingu je od presudnog značaja. Zato su novi AI-POWERED mikrofon sa Noise Cancelling tehnologijom i Sonar Audio Software Suite specifično dizajnirani da u potpunosti odstrane okolnu buku i neželjene zvuke. ClearCast Gen2 mikrofon, koji inače koriste i vozači Formule 1, pruža kristalno jasan, balansiran i besprekoran zvuk i poništava sve pozadinske tonove i šumove koji vas mogu ometati tokom vaših gejming sesija.


Sa novim ComfortMAX sistemom, Arctis Nova Pro series slušalice se mogu prilagoditi svakom gejmeru. Pruža dugotrajni kvalitet, maksimalni komfor i izuzetno je fleksibilan, tako da slušalice možete podesiti na način koji baš vama odgovara.


Pored prvoklasnog zvuka i drugih novina koje krase Arctis Nova franšizu, SteelSeries gejmerima pruža izbor nekoliko različitih modela, u zavisnosti od njihovih preferenci i platforme koju koriste.


Arctis Nova Pro Wireless | Arctis Nova Pro Wireless (Xbox) | Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation)


-Neiscrpna baterija - Gejming bez granica. Sa Arctis Nova Pro Wireless slušalicama možete uživati u gotovo beskrajnim gejming sesijama. Sa sistemom duple baterije, jednu uvek možete držati na punjenju dok drugu koristite u igri.


-Simultani audio igre i mobilnog telefona - Sa Quantum 2.0 Wireless, gejmeri istovremeno mogu da koriste dve audio konekcije, tako da možete da slušate muziku ili da razgovarate sa prijateljima dok pikate vašu omiljenu igru.


-Potpuna izolacija od okolne buke - Active Noise Cancellation tehnologija (ANC) gejmerima omogućava da se potpuno izoluju od okolne buke i neželjenih zvukova. Ako na trenutak pak želite da se vratite u realnost, uvek možete uključiti Transparency Mode kako biste privremeno isključili zvučnu izolaciju Active Noise Cancellation sistema.


-Wireless Base Station podešavanja - Wireless Base Station sistem gejmerima omogućava da na jednom mestu podese EQ, jačinu zvuka, ChatMix, i još mnogo toga. Sistem beleži vaša lična podešavanja i poseduje OLED ekran na kome možete videti koliko ste baterije potrošili, kao i druge funkcije.


Arctis Nova Pro | Arctis Nova Pro (Xbox)


-GameDAC Gen2 - Kako bi usavršio već vrhunsko audio iskustvo, SteelSeries je uz Arctis Nova Pro slušalice predstavio GameDAC Gen2. Novi SS Sabre Quad-DAC pruža 78% čistiji zvuk i eliminiše gotovo sve tragove šuma i distorzije. Arctis Nova Pro slušalice dižu audio rezoluciju na neverovatnih 96KHz/24-Bit, što ih stavlja daleko iznad konkurencije sa 50x detaljnijim zvukom. Putem GameDAC Gen2 sistema i njegovog multifunkcionalnog OLED displeja možete podesiti EQ, jačinu zvuka, ChatMix, i još mnogo toga.


Arctis Nova Pro Series kolekcija je dostupna na zvaničnoj SteelSeries stranici, i prodaje se po sledećim cenama:


-Arctis Nova Pro - 279,99€

-Arctis Nova Pro (Xbox) - 279,99€

-Arctis Nova Pro Wireless - 379,99€

-Arctis Nova Pro Wireless (Xbox) - 379,99€

-Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation) - 379,99€

-SteelSeries Sonar Audio Suite - preuzmite besplatno na: SteelSeries.com/gg/sonarO SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.


Autor: Nikola Jordanoski Objavljeno: 24.05.2022.

PROČITAJTE JOŠ