x

Sunce ti, kakav bonus u MerkurXtip-u

Sunce ti, kakav bonus u MerkurXtip-u

Svaki novi korisnik dobiće bonus od 100 do 900 odsto prvog depozita!


Ako se pitate šta je to što bi ovo leto moglo učiniti beskrajno uzbudljivim i dinamičnim, definitivno znamo odgovor! MerkurXtip i njihova „Sunce ti, kakav bonus“ akcija bez sumnje će vas razmrdati, otrgnuti letargiji i začiniti vašu svakodnevicu adrenalinom i uzbuđenjem.


Ovaj neverovatan bonus program dostupan je svim novim korisnicima MerkurXtip-a koji se do kraja jula meseca registruju na sajtu www.merkurxtip.rs. Čitava procedura oko prijave je izuzetno jednostavna i laka, a sve nove igrače očekuju neviđeni bonusi u iznosu od 100 do čak 900 odsto uplaćenog prvog depozita.


Verujte nam na reč, ovo nije šala! MerkurXtip je odlučio da ove letnje sezone uz kladjenje bude naročito velikodušan i da svojim budućim korisnicima omogući vrhunsku zabavu uz opciju igranja do devet puta većom cifrom od uplaćene. Znamo, zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali zaista je tako.


Sunce akcija osmišljena je kao nagrađivanje novoregistrovanih korisnika po principu slot igre - nakon što se prijavite na sajt i uplatite prvi depozit, dobićete najmanje jedan simbol Sunca, što predstavlja 100 odsto vašeg depozita, a najviše njih devet, što je 900 odsto pomenute cifre. 


Ovaj bonus dobrodošlice podržava maksimalnu uplatu od 10.000 dinara, a njegov konačni iznos ne može se znati unapred. Potrebno je da po dolasku na sajt uneste u odgovarajuće polje e-mail sa kog ste se registrovali, da potom uplatite prvi depozit i pokrenite Sunce igru. Koliki bonus ste osvojili osvanuće na vašem nalogu vrlo brzo nakon toga.


Za više informacija o ovoj, ali i drugim akcijama MerkurXtip-a kliknite ovde.


I da ne zaboravimo, osim ove fantastične ponude, MerkurXtip podseća svoje redovne korisnike da ih i dalje očekuje bonus od 10 odsto na sve uplate platnom karticom. Takođe, novopridošlice mogu da računaju na još jedno iznenađenje koje će im pomoći da se sa lakoćom suoče sa ovom vrelom letnjom žegom.


Naime, svi novi igrači koji se do 15. avgusta registruju i odigra 1.000 dinara u roku od sedam dana, dobiće na poklon gajbu „Desetka piva“! Ukupno 24 boce 0.33l ovog osvežavajućeg napitka stići će vam na kućnu adresu uz pozdrave MerkurXtip-a i želju da leto 2021. bude vredno sećanja!


Autor: Goran Trbojević Objavljeno: 19.07.2021.

PROČITAJTE JOŠ