x

Na koje sportove se treba kladiti u 2021.

Na koje sportove se treba kladiti u 2021.

Nakon haotične 2020. godine koja je svima nama ostala u lošem sećanju, nova 2021. nam obećava bolje dane. Sport se vratio u donekle normalne tokove, i u ponekim zemljama imamo čak i ograničeno prisustvo publike. Postoje i najave da će se do kraja sezone to i uvećati, ali polako.


To automatski znači da kladioničari imaju više opcija u svojoj poteri za novcem, jer su maltene sva bitnija takmičenja u toku. Navikli smo na online kladjenje, tokom lokdauna tako da i ako Vaše omiljeno uplatno mesto ima neke restrikcije u pogledu poseta, radnog vremena ili nečeg trećeg, sve aktivnosti možete odraditi  od kuće. 


E sada da pređemo na temu ovog teksta, a to je na koje sportove je najbolje kladiti se u 2021. Mi konkretno imamo tri predloga:

1. Fudbal, konkretno Evropsko Prvenstvo koje je počinje za nepuna dva meseca

2. Tenis 

3. MMA, tačnije UFC koji će ove godine biti zastupljeniji više nego ikada.


EURO 2020, tj 2021 u ovim okolnostima je na programu od 11. Juna do 11. Jula u 12 evropskih zemalja i prvi je koji će se odigrati u ovakvom formatu. Favorita za titulu je mnogo, i samim tim ovaj šampionat će biti jedan od najinteresantnijih za klađenje u proteklih par decenija. Portugal, Engleska, Francuska, Nemačka, Španija i još nekolicina selekcija imaju maltene podjednake šanse za osvajanje pehara. 


Ni po koju cenu nemojte propustiti ovaj događaj koji će biti jedan od najgledanijih ikada, upravo zbog prošle godine koja nam je dosta toga uskratila. 


Fudbal pored ovog šampionata donosi još par standardno zanimljivih takmičenja za kladioničare, Ligu Šampiona, Ligu Evrope, Englesku Premijer Ligu, Bundesligu i tako dalje. 


Tenis je veoma popularan kod nas i svima je jasno zašto je to tako. Novak Đoković je svetski broj jedan i verovatno najbolji igrač u istoriji ovog sporta, tako da nema potrebe da objašnjavamo bilo šta dalje. 


Ono što nam donosi ova godina pored već standardnih Masters i Grend Slem takmičenja, su i Olimpijske Igre u Tokiju. Već se priča uveliko o tome ko je prvi favorit da uzme zlatnu medalju, i naravno Novak je na vrhu liste. Federer je tu takođe, kao i Nadal, ali i mladi lavovo, Zverev, Tim, Cicipas itd. 


Za sve pasionirane kladioničare, tenis bi trebao da bude neiscrpni izvor za njihove aktivnosti, jer zaista mnogo toga nas očekuje o sledećih par meseci.


MMA je poslednje vreme postao neizostavan kod  svakog sportskog fanatika, ali i kod većine onih koji vole da se klade. UFC kao najjača i najpoznatija organizacija ovog sporta konstantno probija sve rekorde koji se tiču i finansija i gledanosti. Nurmagomedov, Mekgregor, Nganu, Usman, svi ovi momci su već poodavno poznati ovdašnjoj sportskoj javnosti.


Dena Vajt, predsednik UFC organizacije, je najavio nikada luđu godinu u ovom sportu i mi smo više nego ubeđeni da će kako vreme odmiče mi imati sve više i više sjajnih mečeva, što je super za kladioničare. Ko malo duže prati UFC zna da se najveći spektakli ostavljaju za kraj godine, a kako je ova krenula, možemo samo da zamislimo šta nas čeka. 


U kratkim crtama ovo su tri sporta koja su po našem mišljenju vredni Vaše pažnje u 2021. 

Autor: Nikola Veličković Objavljeno: 13.04.2021.

PROČITAJTE JOŠ