x

Nova evolucija renomirane Arctis kolekcije

Nova evolucija renomirane Arctis kolekcije

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas otkriva svoje nove bežične gejming slušalice, Arctis 7+ i Arctis 7P+, koje dodatno unapređuju vrhunski dizajn i audio tehnologiju renomirane SteelSeries Arctis kolekcije, sa posebnim fokusom na podršku nove generacije konzola i modernih računara.


Kada je audio u pitanju, Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežične gejming slušalice pružaju sve što jedan gejmer poželeti može - bateriju u trajanju od 30+ sati, USB-C adapter kompatibilan sa svakom gejming platformom, i čuveni SteelSeries Arctis zvuk. Tu je i posebna funkcija koja vam za samo 15 minuta punjenja baterije omogućava dodatna 3 sata gejminga!


-Arctis 7+ Wireless: Namenjen širokom spektru gejming platformi i sistema kao što su PC, PlayStation, Mac, Android, Switch i Oculus Quest 2, svestrani Arctis 7+ pruža besprekoran audio pomoću 2,4GHz USB-C adaptera sa gotovo nepostojećim kašnjenjem zvuka. Arctis 7+ dolazi sa izuzetnom baterijom koja omogućava preko 30 sati neprekidnog gejminga, kao i kvalitetnim čeličnim ramom i elastičnom trakom, dizajniranim za maksimalni komfor. Takođe, na samim slušalicama možete podešavati jačinu zvuka putem ChatMix sistema, a tu je i fleksibilni ClearCast mikrofon vrhunskog audio kvaliteta, sa kojim nećete morati da brinete na pozadinsku buku vaše sosobe.


-Arctis 7P+ Wireless: Specifično dizajniran za spektakularni 3D Audio PlayStation 5 i PlayStation 4 konzola, Arctis 7P+ dolazi i sa podrškom za PC, Mac, Android, Switch i Oculus Quest 2. Arctis 7P+ pruža besprekoran audio pomoću 2,4GHz USB-C adaptera sa gotovo nepostojećim kašnjenjem zvuka. Dolazi sa prvoklasnom baterijom koja omogućava preko 30 sati neprekidnog gejminga, kao i kvalitetnim čeličnim ramom i elastičnom trakom, dizajniranim za najudobnije gejming sesije. Tu je i fleksibilni ClearCast mikrofon vrhunskog audio kvaliteta, sa kojim nećete morati da brinete na pozadinsku buku vaše sobe. Takođe, na samim slušalicama možete podešavati jačinu zvuka putem ChatMix sistema.


Uz Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežične gejming slušalice, SteelSeries predstavlja Sonar, inovativni audio softver sa detaljnim podešavanjima za PC, uz ChatMix, 7.1 virtuelni surround zvuk, kao i dodatnim funkcijama koje će postati dostupne 2022. godine. Sonar radi u tandemu sa SteelSeries Engine softverom koji podržava renomirane kolekcije miševa, tastatura i slušalica poznatog brenda, kao i SteelSeries GG softverom koji podržava Moments, besplatnu aplikaciju koja gejmerima daje šansu da klipuju i edituju svoje nezaboravne gejming momente i šeruju ih putem YouTube-a, Gfycat-a, Discord-a, Reddit-a, Twitter-a, Facebook-a i drugih platformi.


Dostupne na SteelSeries.com, Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežične gejming slušalice se prodaju po sledećim cenama:


Arctis 7+ Wireless (Crne) - 199,99€

Arctis 7P+ Wireless (Crne i Bele) - 199,99€


O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.


Autor: Nikola Jordanoski Objavljeno: 29.10.2021.

PROČITAJTE JOŠ

Akcije

  • Postanite saradnik
  • Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
  • Sportski kalendar
  • Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
  • Medijsko partnerstvo
  • Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
  • Sportska foto galerija
  • Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...