Nova evolucija renomirane Arctis kolekcije

 
 

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas otkriva svoje nove bežične gejming slušalice, Arctis 7+ i Arctis 7P+, koje dodatno unapređuju vrhunski dizajn i audio tehnologiju renomirane SteelSeries Arctis kolekcije, sa posebnim fokusom na podršku nove generacije konzola i modernih računara.


Kada je audio u pitanju, Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežične gejming slušalice pružaju sve što jedan gejmer poželeti može - bateriju u trajanju od 30+ sati, USB-C adapter kompatibilan sa svakom gejming platformom, i čuveni SteelSeries Arctis zvuk. Tu je i posebna funkcija koja vam za samo 15 minuta punjenja baterije omogućava dodatna 3 sata gejminga!


-Arctis 7+ Wireless: Namenjen širokom spektru gejming platformi i sistema kao što su PC, PlayStation, Mac, Android, Switch i Oculus Quest 2, svestrani Arctis 7+ pruža besprekoran audio pomoću 2,4GHz USB-C adaptera sa gotovo nepostojećim kašnjenjem zvuka. Arctis 7+ dolazi sa izuzetnom baterijom koja omogućava preko 30 sati neprekidnog gejminga, kao i kvalitetnim čeličnim ramom i elastičnom trakom, dizajniranim za maksimalni komfor. Takođe, na samim slušalicama možete podešavati jačinu zvuka putem ChatMix sistema, a tu je i fleksibilni ClearCast mikrofon vrhunskog audio kvaliteta, sa kojim nećete morati da brinete na pozadinsku buku vaše sosobe.


-Arctis 7P+ Wireless: Specifično dizajniran za spektakularni 3D Audio PlayStation 5 i PlayStation 4 konzola, Arctis 7P+ dolazi i sa podrškom za PC, Mac, Android, Switch i Oculus Quest 2. Arctis 7P+ pruža besprekoran audio pomoću 2,4GHz USB-C adaptera sa gotovo nepostojećim kašnjenjem zvuka. Dolazi sa prvoklasnom baterijom koja omogućava preko 30 sati neprekidnog gejminga, kao i kvalitetnim čeličnim ramom i elastičnom trakom, dizajniranim za najudobnije gejming sesije. Tu je i fleksibilni ClearCast mikrofon vrhunskog audio kvaliteta, sa kojim nećete morati da brinete na pozadinsku buku vaše sobe. Takođe, na samim slušalicama možete podešavati jačinu zvuka putem ChatMix sistema.


Uz Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežične gejming slušalice, SteelSeries predstavlja Sonar, inovativni audio softver sa detaljnim podešavanjima za PC, uz ChatMix, 7.1 virtuelni surround zvuk, kao i dodatnim funkcijama koje će postati dostupne 2022. godine. Sonar radi u tandemu sa SteelSeries Engine softverom koji podržava renomirane kolekcije miševa, tastatura i slušalica poznatog brenda, kao i SteelSeries GG softverom koji podržava Moments, besplatnu aplikaciju koja gejmerima daje šansu da klipuju i edituju svoje nezaboravne gejming momente i šeruju ih putem YouTube-a, Gfycat-a, Discord-a, Reddit-a, Twitter-a, Facebook-a i drugih platformi.


Dostupne na SteelSeries.com, Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežične gejming slušalice se prodaju po sledećim cenama:


Arctis 7+ Wireless (Crne) - 199,99€

Arctis 7P+ Wireless (Crne i Bele) - 199,99€


O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.


Autor: Nikola Jordanoski Objavljeno: 29.10.2021.

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...