x

SteelSeries predstavlja ekskluzivnu Ghost kolekciju

SteelSeries predstavlja ekskluzivnu Ghost kolekciju

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavio je ekskluzivnu Ghost kolekciju sa novim izdanjem renomiranog Aerox 3 Wireless bežičnog miša i Apex 7 TenKeyLess (TKL) tastature.


Ghost kolekcija spaja fantastičan stil i vrhunski kvalitet - savršena kombinacija za svakog modernog gejmera. Tastatura specifično prilagođena za esportiste i ultra-lagani, precizni miš,  koji će vam omogućiti da uvek budete jedan korak ispred vaših protivnika, dolaze u novom, raznobojnom izdanju sa prelepim RGB osvetljenjem.


Apex 7 TKL Ghost - Od dizajnera svetski poznate TKL tastature, dolazi ekskluzivna Apex 7 TKL Ghost tastatura sa TenKeyLess mehaničkim tasterima, koji garantuju vanserijski kvalitet. Integrisani OLED Smart displej vam omogućava da pratite dešavanja u igri i na Discord-u, dok vas obasjava briljantno RGB osvetljenje u 16.8 miliona boja. Meki ali kvalitetni tasteri, neuništiva baza od aluminijumske legure i ekskluzivni dizajn, Apex 7 TKL Ghost zaista čine prvoklasnom tastaturom.


Aerox 3 Wireless Ghost - SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost bežični miš je specifično dizajniran za esportiste, a njegov glavni adut je njegova brzina. Preciznost i brzina su od presudnog značaja u bilo kom esportu, a sa svojim ultra-laganim dizajnom, Aerox 3 Wireless Ghost će vam za tren oka dati veliku prednost nad vašim protivnicima. Optimizovan za brze i nagle pokrete, poseduje TrueMove Air senzor, bazu koja sprečava proklizavanje, i teži svega 68g. Takođe dolazi sa baterijom koja pruža preko 200 sati neprekidnog gejminga, sa vodootpornom zaštitom. Aerox 3 Wireless Ghost se povezuje kablom sa USB-C ulazom.


Dostupna na SteelSeries.com, oprema iz ekskluzivne Ghost kolekcije se prodaje po sledećim cenama:


-Apex 7 TKL Ghost - €179.99

-Aerox 3 Wireless Ghost - €69.99O SteelSeries brendu


Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.


Autor: Nikola Jordanoski Objavljeno: 22.09.2021.

PROČITAJTE JOŠ

Akcije

  • Postanite saradnik
  • Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
  • Sportski kalendar
  • Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
  • Medijsko partnerstvo
  • Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
  • Sportska foto galerija
  • Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...