SteelSeries predstavlja ekskluzivnu Ghost kolekciju

 
 

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavio je ekskluzivnu Ghost kolekciju sa novim izdanjem renomiranog Aerox 3 Wireless bežičnog miša i Apex 7 TenKeyLess (TKL) tastature.


Ghost kolekcija spaja fantastičan stil i vrhunski kvalitet - savršena kombinacija za svakog modernog gejmera. Tastatura specifično prilagođena za esportiste i ultra-lagani, precizni miš,  koji će vam omogućiti da uvek budete jedan korak ispred vaših protivnika, dolaze u novom, raznobojnom izdanju sa prelepim RGB osvetljenjem.


Apex 7 TKL Ghost - Od dizajnera svetski poznate TKL tastature, dolazi ekskluzivna Apex 7 TKL Ghost tastatura sa TenKeyLess mehaničkim tasterima, koji garantuju vanserijski kvalitet. Integrisani OLED Smart displej vam omogućava da pratite dešavanja u igri i na Discord-u, dok vas obasjava briljantno RGB osvetljenje u 16.8 miliona boja. Meki ali kvalitetni tasteri, neuništiva baza od aluminijumske legure i ekskluzivni dizajn, Apex 7 TKL Ghost zaista čine prvoklasnom tastaturom.


Aerox 3 Wireless Ghost - SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost bežični miš je specifično dizajniran za esportiste, a njegov glavni adut je njegova brzina. Preciznost i brzina su od presudnog značaja u bilo kom esportu, a sa svojim ultra-laganim dizajnom, Aerox 3 Wireless Ghost će vam za tren oka dati veliku prednost nad vašim protivnicima. Optimizovan za brze i nagle pokrete, poseduje TrueMove Air senzor, bazu koja sprečava proklizavanje, i teži svega 68g. Takođe dolazi sa baterijom koja pruža preko 200 sati neprekidnog gejminga, sa vodootpornom zaštitom. Aerox 3 Wireless Ghost se povezuje kablom sa USB-C ulazom.


Dostupna na SteelSeries.com, oprema iz ekskluzivne Ghost kolekcije se prodaje po sledećim cenama:


-Apex 7 TKL Ghost - €179.99

-Aerox 3 Wireless Ghost - €69.99O SteelSeries brendu


Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.


Autor: Nikola Jordanoski Objavljeno: 22.09.2021.

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...