x

ZigTech kolekcija

ZigTech kolekcija
Kompanija Reebok International Ltd, sa sedištem u Kantonu u državi Masačusets, svetski lider na polju dizajna, tržišnog prisustva i distribucije sportske, fitnes i svakodnevne obuće, dresova i opreme, a kao vlasništvo Grupe adidas, kompanija operiše u okviru višestrukih ogranaka brenda Reebok, Reebok-CCM Hockey i ogranka Sports Licensed, sklopila je ugovor sa NBA zvezdom i vrhunskim plejmejkerom Džonom Volom.

 Reebok je saradnju podigao na sasvim drugačiji nivo time što je potpisao višegodišnji svetski ugovor sa prvoizabranim igračem na NBA draftu, koji će biti prvi igrač koji će promovisati  Reebok-ovu  ZigTech kolekciju  (na treningu ali i na samom terenu) koja je dizajnirana tako da najboljim sportistima sveta obezbedi više energije. Unoseći novi žar u Reebok-ove košarkaške poslovne poduhvate na svetskom nivou, Vol će biti prvi sportista koji će nositi ZigTech patike i to ne samo na treninzima već i na utakmicama.

Vol se pridružio drugim velikim imenima sporta, članovima Reebok-ove porodice koji treniraju u ZigTech patikama, uključujući zvezde NFL-a Pejtona Meninga, Čeda Očosinka i DeMarkusa Vera, velikane NHL-a Sidnija Krozbija i Aleksandra Ovečkina, fenomene MLB-a Tima Linsakoma i Dejvida Ortiza, izvanrednog fudbalera Tijerija Anrija, šampionskog vozača Luisa Hamiltona i mnogim drugim.

Reebok je Džonu Volu dao glavnu ulogu u najnovijoj televizijskoj reklami za ZigTech, koja je premijerno emitovana za vreme NBA Drafta 24. juna 2010. na kanalu ESPN, a može se videti i na Reebokovoj stranici na Fejsbuku - www.facebook.com/reebokmen. 

Ko je Džon Vol?
Džon Vol, plejmejker visok 194 cm,  rođen 6. septembra 1990. u Raliju, Severna Karolina, od pokojnog oca Džona Vola Starijeg i majke Frensis Puli, Vol je igrao srednjoškolsku košarku na hrišćanskoj akademiji Word of God i na AAU basketball sa timovima Garner Road Bulldogs i D-One Sports.

Nacionalnu pažnju skrenuo je na sebe tek je Vol zaigrao na Reebok-ovom "Breakout" kampu 2007. godine, nakon što se takmičio protiv igrača kao što su Brendon Najt i Brendon Dženings tokom Reebok-ovog kampa U All-American Camp, letnjeg košarkaškog kampa za najbolje rangirane srednjoškolske sportiste.

Vol je dodatno uvećao svoj ugled sa svojim saigračima iz tima D-One Sports kada su osvojili sve prve timske nagrade Reebok-ovog letnjeg turnira u Las Vegasu. Do današnjeg dana, Vol Reebok-ovim kampovima U All-American Camp, Reebok Breakout Camp i Reebok Summer Championships pripisuje zasluge za to da su bili ključni koraci za postizanje nacionalne slave.

Nakon srednje škole, Vol se obavezao da igra za Univerzitet u Kentakiju. Posle fenomenalne sezone sa timom Kentucky Wildcats, dobio je titulu igrača godine - 2010 SEC Player of the Year i izabran je konsenzusom u prvu postavu sveameričkog košarkaškog tima.
 
Autor: N/A Objavljeno: 08.07.2014.

PROČITAJTE JOŠ