SPORTSKI REČNIK - SLOVO M - Menadžment
Menadžment
Menadžment je proces planiranja, organizovanja, liderstva i kontrolisanja napora koji ulažu članovi organizacije i korišćenje svih ostalih sredstava organizacije da se postignu njeni najznačajniji ciljevi.  

02.01.2015. - N/A
Menadžment
Menadžment predstavlja funkciju čiji je cilj da se na efikasan način obezbede, rasporede i iskoriste ljudski napori i fizički resursi kako bi se postigao neki cilj. 

01.01.2015. - Daniel A. Wren i Don Voich, Jr.
Menadžment
Menadžment je korisno znanje koje se primenjuje u procesu: planiranja organizovanja, vođenja i kontrole s ciljem postizanja efektivnosti i efikasnosti organizacije. 

01.01.2015. - Dr. Branislav Mišić
Menadžment
Menadžment je proces planiranja, organizovanja, vođenja i kontrolisanja posla članova organizacijee i korišćenja svih raspoloživih sredstava organizacije da se postignu najznačajniji ciljevi. 

01.01.2015. - Stoner i sar.
Menadžment
Menadžment je proces planiranja, organizovanja i kontrolisanja rada ljudi u datim uslovima radi postizanja ciljeva. 

01.01.2015. - N/A
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...