Trofej Novog Sada u mačevanju 2016

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

12. Trofej Novog Sada u mačevanju održaće se u subotu i nedelju, 07. i 08. maja 2016. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Mačevalačkog kluba Vojvodina i Uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada.


Ovogodišnji Trofej Novog Sada u mačevanju održaće se u sali O.Š. Prva Vojvođanska Brigada (ul. Seljačkih Buna 51a) u Novom Sadu, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Mačevalačkog saveza Srbije.

Programom Trofeja Novog Sada u mačevanju predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: floret, mač, sablja, u kategoriji dece, kadeta i seniora.

Pravo učešća na Trofeju Novog Sada u mačevanju imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: A (rođeni 2002/2003. i mlađi); B (rođeni 2004/2005. i mlađi); C (rođeni 2006. i mlađi); Kadeti (rođeni 1999/2001.); Seniori (1996. i stariji); Veterani (rođeni 1975. i stariji); uz plaćanje prijavnine u iznosu od 1000 dinara (10 eura).

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Trofeju Novog Sada u mačevanju obavljaće se putem online formulara na sajtu http://www.trofejns.org

Nepomena:
* Maska  za  floret  sa  provodljivim  podbratkom  obavezna  samo  za  kategoriju  A, kadete i seniore.
* Sečivo za floret i mač: C kategorija ‐ 0; B kategorija ‐ 2. * Učesnici  se  takmiče  na  sopstvenu  odgovornost.
* Organizator  nije  odgovoran  za  opremu  i  lične  stvari  takmičara  u  sali.


Više informacija o Trofeju Novog Sada u mačevanju možete dobiti putem telefona na broj +381  (0)  64  12  92  152 (Veselko  Dumitrov  ‐  Duma).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 07.05.2016. do 08.05.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Mačevalački klub Vojvodina
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.trofejns.org
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...