Trka Patrijarha Pavla 2016

2. Trka Patrijarha Pavla održaće se u subotu, 02. jula 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Gradske Opštine Rakovica u saradnji sa Sportskim udruženjem Gradski maraton.


Trka Patrijarha Pavla održava se u okviru manifestacije “Rakovičko leto” koja će trajati u toku jula i avgusta. U okviru manifestacije predviđeno je održavanje velikog broja kulturnih, zabavnih i drugih manifestacija namenjenih građanima Rakovice, Beograda i Srbije, svih uzrasta. Trka Patrijarha Pavla dobila je blagoslov od Manastira Rakovica.

Ovogodišnja trka Patrijarha Pavla održaće se u Rakovici u Beogradu, sa startom u 18:00 časova, ispred zgrade Gradske Opštine Rakovice, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).


Programom trke Patrijarha Pavla predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaratonska trka (21,1 Km); Trka zadovoljstva (6,2 Km); Trka mini maraton (1,8 Km).

Pravo učešća na trci Patrijarha Pavla imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci Patrijarha Pavla obavljaće se do 25.06.2016. godine,  putem online formualara na sajtu http://gradskimaraton.weebly.com

Za najuspešnije takmičare/ke trke Patrijarha Pavla predviđene su sledeće nagrade: Nagrade za mini maraton: Medalja i zahvalnica (troje najbržih M/Ž u G1 i G2); Nagrade za trku zadovoljstva: Medalja i zahvalnica (troje najbržih u M/Ž kategoriji); Nagrade za polumaraton: Plaketa "Patrijah Pavle" i zahvalnica (troje najbržih u M/Ž kategoriji); Svi učesnici polumaratona će dobiti finišersku medalju i zahvalnicu.

Napomena:
* Starnina se ne plaća. Učešće na trci po odabiru je besplatno. * Vremensi limiti trka: Mini maraton 1,8 Km - 30 min; Trka zadovoljstva 6,2 Km - 75 min; Polumaraton 21,1 Km - 180 min.

* Kategorije: Mini maraton: G1 - od 7 do 10 godina; G2 - preko 60 godina; Trka zadovoljstva: Opšta muška i ženska kategorija; Polumaraton: Opšta muška i ženksa kategorija.
* Proglašenje pobednika po trkama će se obaviti na platou ispred opštine Rakovica. * Dodela plaketa i nagrada će se obaviti u 21:00h.
* Svlačionica i garderoba biće obezbeđeni na 50m od starta u okviru Kulturnog centra Rakovica.
* Nakon proglašenja pobednika će se održati žurka povodom otvaranja manifestacije "2. RAKOVIČKO LETO". Sve prisutne će zabavljati bend u baru na otvorenom.

Program manifestacije:
  • 18:00 - Start mini maratona
  • 18:15 - Start trke zadovoljstva
  • 18:30 - Start polumaratona

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 02.07.2016. do 02.07.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trka Patrijarha Pavla 2015

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Gradska Opština Rakovica
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
trkapatrijarhpavle@gmail.com
Web sajt: http://gradskimaraton.weebly.com
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

23.04.2017. - Miloš Stanojevic
Dalu ce se trka održati i ove godine i kada?Kako da se prijavim?
 
30.06.2016. - Nebojsa Puco
Sobzirom na to da nisam odradio prijavu do 25.06.2016 a zelim da trcim ovu trku,trcao sam je i prosle godine,nadam se da nece biti problema jer sad vec ne mogu da nadjem nacin da se prijavim nigde nema nikakvog kontakta.ja cu biti na startu i trcacu svakako iz postovanja prema Patrijarhu Pavlu.Pozdrav Nebojsa.
 

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...