x

Adidas ženska trka 2016

Adidas ženska trka 2016

1. Adidas ženska trka održaće se u subotu, 14. maja 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji kompanije Adidas.


Trka ima za cilj da okupi žensku trkačku zajednicu i omogući im da se njihov glas čuje – da javno kažu žašto trče, šta ih pokreće, zahvaljujući čemu uvek gledaju napred. Trku će podržati brojne poznate ličnosti iz sveta sporta i kulturnog života Srbije. Među njima su Sonja Stolić, reprezentativka Srbije i vicešampionka Balkana u trčanju na duge staze i Jelisaveta Orašanin, glumica, koje će biti prve na startu.

Ovogodišnja Adidas ženska trka održaće se na stazi u Donjem gradu Kalemegdanske tvrđave u Beogradu, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom Adidas ženske trke predviđeno je da takmičarke trče trku u dužini od 5 Km (5 krugova od po 1 Km), sa startom i ciljem u Donjem gradu Kalemegdanske tvrđave. Takođe, programom manifestacije predviđeno je da se preuzimanje brojeva obavi najkasnije do 10:30 časova, dok je start trke predviđen u 11:00 časova.

Pravo učešća na Adidas ženskoj trci imaće sve zainteresovane učesnice, koje se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti.

Prijavljivanje zaintersovanih učesnica za učešće na  Adidas ženskoj trci obavljaće se putem online formulara na sajtu www.boostbelgrade.rs

Napomena:
* Trka je otvorena i besplatna za sve žene.
* Broj učesnica nije ograničen, kao ni razlozi zbog kojih trčite.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 14.05.2016. do 14.05.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Kompanija Adidas
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.boostbelgrade.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...