Trofej Beograda u odbojci 2016

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com
51. Međunarodni Trofej Beograda u odbojci održaće se u periodu od 30. aprila do 02. maja 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Srbije i Gradskog sekretarijata za sport i omladinu.

Ovogodišnji Trofej Beograda u odbojci (Majski turnir gradskih reprezentacija) održaće se u SC Sport Eko, SC Šumice, SC Banjica, 

Programom Trofeja Beograda u odbojci predviđeno je da ekipe poludirigovanim žrebom budu razvrstane u grupe, broj grupa će zavisiti od broja učesnika, u okviru kojih će se igrati po jednostrukom bod sistemu, u dva dobijena seta.

Pravo nastupa na Trofej Beograda u odbojci imaće sve zainteresovane ekipe u sledećim starosnim kategorijama: igračice rođene 1999. godine i mlađe, igrači rođeni 1998. godine i mlađi, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 13000 dinara po ekipi (100 eura za ekipe iz inostranstva).

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa obavljaće se do 16.04.2016. godine, putem i-mejl adrese office@osb.org.rs i/ili faksa na broj +381113618965.

Za najuspešnije ekipe Trofeja Beograda u odbojci predviđene su sledeće nagrade: Tri prvoplasirane ekipe u obe konkurencije dobijaju pehare i po 15 medalja. * Ostale nagrade i darodavci (za najboljeg igrača i igračicu, tehničara i tehničarku i dr.) utvrdiće se naknadno .

Napomena:
* Na turniru nije dozvoljen nastup igrača-ice za prijavljeni grad, ukoliko nije registrovan-a za klub iz regiona grada.
* Kotizacija uključuje troškove organizacije završne ceremonije sa dodelom priznanja, diplome i pehare najboljim igračima i ekipama na Turniru.
* Organizator zadržava pravo izbora ekipa koje će učestvovati na turniru.
* Žreb će se izvršiti  15.aprila  2016.god.  samo za one ekipe koje ispune obaveze iz člana  5 i 6 ovih Propozicija.
* Ekipe same obezbeđuju lopte za zagrevanje, a organizator obezbeđuje lopte za igru.
* Sve ekipe će odigrati 5 utakmica na Turniru.
* Finalne utakmice za prvo mesto igraće se u tri dobijena seta.
* Identifikacija igrača/igračica (iz Srbije) vršiće se isključivo na osnovu takmičarskih legitimacija, odnosno takmičarskih licenci, uz važeći lekarski pregled (obavezno poneti na Turnir), dok će se identifikacija igrača/igračica (iz inostranstva) vršiti na osnovu pasoša.
Za sve neobuhvaćeno Propozicijama takmičeja primenjivaće se važeća pravila i pravilnici Odbojkaškog saveza Srbije.

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 30.04.2016. do 02.05.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trofej Beograda u odbojci 2015

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Odbojkaški savez Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.osb.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...