Atletska trka Ada i zdravlje 2016

Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

Tradicionalna kružna atletska trka, pod nazivom "Ada i zdravlje" održaće se u nedelju, 20. marta 2016. godine u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba 21. maj i Sportskog saveza Rakovice, a pod pokroviteljstvom JP Ada Ciganilija.

Ovogodišnja atletska trka Ada i zdravlje, kao i prethodnih godina, održaće sa ciljem da skrene pažnju javnosti na značaj fizičke aktivnost. Kao i prethodnih godina, takmičari će trčati kružnom asfaltnom stazom oko Savskog jezera (Ada Ciganlija, ukupne dužine 7 700 metara.

Programom atletske trka Ada i zdravlje, predviđeno da start i cilj trke budu kod restorana Jezero na Adi Ciganliji. Takođe programom manifestacije start trke predviđen je za 11:00 časova, kod restorana "Jezero" na Adi Ciganliji.

Pravo učešća na atletskoj trci Ada i zdravlje imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički spremnim za ovakvu vrstu aktivnosti, odnosno koji su sposobani da bez posledica pretrči ili prepešači stazu.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za atletsku trku Ada i zdravlje obavljaće se na licu mesta u prijemnom centru, kod starta/cilja, na dan trke u periodu od 09:30 do 10:30 časova.

Za najuspešnije takmičare/ke atletske trke Ada i zdravlje  predviđene su sledeće nagrade:: Pehari za pobednike trke u muškoj i ženskoj konkurenciji; Medalje za tri prvoplasirana takmičara/ke; Diplome sa upisanim rezultatom za sve učesnik/ce trke.

Više informacija o atletskoj trci Ada i zdravlje možete dobiti putem i-mejl adrese rakovicasport@yahoo.com.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 20.03.2016. do 20.03.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Atletska trka Ada i zdravlje 2016

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
AK 21. Maj; Sportski savez Rakovice
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...