Roze trka 2016

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

III Roze trka održaće se u nedelju, 27. marta 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Fondacije Natalis, a pod pokroviteljstvom Kancelarije za rani skrining dojke i JP Ada Ciganlija.


Roze trka (Pink run) predstavlja rekreativnu sportsku manifestaciju koja se održava širom sveta kao podrška obolelim ženama, od koje, samo u Srbiji godišnje umire 1600 žena.

Ovogodišnja Roze trka, koja se održava povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke,  održaće se na na stazi oko Savskog jezera (Ada Ciganlija) u Beogradu, sa početkom u 12:00 časova.

Programom Roze trke predviđeno je održavanje trke/ šetnje oko Savskog jezera, u ukupnoj dužini od 7,7 Km. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start i cilj trke budu kod restorana Jezero.  


Pravo učešća na Roze trci imaće svi oni koji na taj način žele da pruže podršku i pomoć majkama, sestrama, ćerkama ili prijateljicama obolelim od karcinoma dojke.  

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Roze trci obavljaće se na licu mesta, u periodu od 10:30 do 11:50 časova.


Za sve učesnike trke organizator je obezbedio majice, vodu i vredne poklone.


Napomena:
* Trka je humanitarnog karaktera i prikupljena novčana sredstva će biti usmerena za finansiranje programa edukacije Uduženja žena obolelih i lečenih od karcinoma dоjke „Budimo zajedno“.  
* U saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije biće organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi. Vozilo instituta će biti potavljeno od 10:00 do 14:00h. pored restorana Jezero.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.03.2016. do 27.03.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Roze trka 2016

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Fondacija Natalis
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...