Novosadski kros - Trčim za dečiji osmeh 2016

Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

3. Novosadski kros - Trčim za dečiji osmeh održaće se u nedelju, 20. marta 2016. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Gorana Vendlenera.


Atletska trka Novosadski kros - Trčim za dečji osmeh predstavlja trku humanitarnog karaktera i trčaće se za decu bez roditeljskog staranja u Sremskoj Kamenici u dečijem selu, kao i drugim sličnim institucijama.

Ovogodišnja atletska trka Novosadski kros - Trčim za dečji osmeh održaće se u Kameničkom parku (Sremska Kamenica) u Novom Sadu, na stazi od ulaza dečijeg sela, kroz kamenički park, a sa početkom u 11:00 časova.

Programom atletske trke Novosadski kros - Trčim za dečji osmeh predviđeno je održavanje dve trke, i to: Glavna trka (11 Km) i Trka za sve (4,5 Km), kao i dečije trke na 100 m, 400 m i 1200 m. Takođe, programom manifestacije, otvaranje prijavnog centra predviđeno je u 09:30 časova, dok će učesnici/ce svoje brojeve moći podići najkasnije do 10:45 časova. Start trke predviđen je za 11:00 časova kod ulaza u dečije selo, gde će se ujedno nalaziti i cilj.


Pravo učešća na atletskoj trci Novosadski kros-Trčim za dečji osmeh imaće svi zainteresovan, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, u apsolutno ženskoj i apsolutno muškoj kategoriji (važi za obe trke), uz plaćanje startnine u iznosu od 400 dinara po takmičaru/ki. Kao i donacije u slatkišima, garderobi i igračkama… * Ukoliko učesniti žele da imaju i majicu trke startnina je u tom slučaju 900 dinara.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na atletskoj trci Novosadski kros - Trčim za dečji osmeh obavljaće se do 07.03.2016. godine.  * Uplate mogu da se izvrše do 08.03.2016. godine.


Svi učesnici koji završe trku na bilo kojoj distanci biće nagrađeni finišerskom medaljom, zahvalnicom i još nekim iznenađenjima.


Napomena:
* Žiro račun za uplatu donacije je: 285222504000065155 (kod sber banke) * svrha uplate: 3. Novosadski kros-za dečji osmeh * iznos: min. 400din ( ili više ko želi ) * iznos sa majicom: 900din ( ili više ko želi ) * uplatilac: navesti isključivo ime trkača na uplatnici *primalac Novosadski kros.
*  Na dan trke možete još donirati i garderobu, slatkiše, kao i plastične čepove tako da ćemo pomoći time i neke druge ustanove biće navedeno na zvaničnoj stranici trke.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 20.03.2016. do 20.03.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Novosadski kros - Trčim za dečiji osmeh 2015

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Goran Vendlener
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...