One live Serbia 2016

Posle Londona, Čikaga, Tokija i drugih svetskih metropola u Beograd stiže jedan od najatraktivnijih fitnes festivala - ONE LIVE.  Kao deo velike globalne Les Mills turneje ONE LIVE SERBIA biće održan 13. marta 2016. godine u Beogradu, u sportskom centru Šumice (Ustanička 125), pod pokroviteljstvom brenda Reebok.

Učešće na ONE LIVE SERBIA je besplatno, a od 16. februara svi fitnes entuzijasti mogu da obezbede svoje mesto na najvećem događaju u regionu prijavljivanjem putem zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH (www.lesmills.rs/oneliveserbia).

ONE LIVE SERBIA, u organizaciji Les Mills Srbija, je jednodnevni fitnes festival koji će ljubiteljima fitnesa, vežbačima i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja. Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta, odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će vežbačma pružiti potpuno novu dimenziju fitnes treninga i iskustvo treniranja u potpuno drugačijoj atmosferi. Osećaj treniranja na ONE LIVE događaju može se uporediti sa euforijom najvećih svetskih koncerata koju vredi osetiti.

Atmosferu velikih fitnes događaja doneće u Beograd svetski priznati Les Mills prezenteri, Thomas Cerboneschi i Vanessa Vassallo, kojima će se pridružiti i najtalentovaniji domaći instruktori.

Uz fitnes idu i modni trendovi, zato će jedna od najkreativnijih osoba koja podeli svoju „Mi smo #ONELIVE “ fotografiju, biti nagrađena vrednosnim vaučerom za kupovinu Reebok Les Mills opreme na iFit web shop-u (www.ifit.rs). Atmosferi ONE LIVE SERBIA doprineće i volonteri, za koje je konkurs otvoren od 11. februara.

Satnica treninga ONE LIVE SERBIA:

  • 12:00 BODYPUMP 97
  • 13:15 GRIT CARDIO 16
  • 13:55 BODYBALANCE 72
  • 15:05 BODYJAM 76
  • 16:15 BODYCOMBAT 67
  • 17:25 BODYATTACK 92


Autor: Cvijeta Radović Održavanje: od 13.03.2016. do 13.03.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
One live Serbia 2016

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Reebok
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.lesmills.rs/oneliveserbia
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...