Street volleyball turnir Subotica 2016

16. Međunarodni festival odbojke pod nazivom Street volleyball turnir Subotica održaće se u nedelju i ponedeljak, 22. i 23. maja 2016. godine, u Subotici u organizaciji Odbojkaškog kluba Velleyball, a pod pokroviteljstvom Grada Subotice i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine.


Street volleyball turnir Subotica predstavlja međunarodni ulični turnir u mini odbojci, koji ima za cilj da doprinese razvoju odbojke, stvaranju uslova za aktivnije učešće mladih u vrhunskom sportu, kao i uključivanju mlade populacije u sportske aktivnosti u slobodno vreme, kroz afirmaciju sportskog i takmičarskog duha.


Ovogodišnji Street volleyball turnir Subotica održaće se na terenima za mini odbojku na Trgu republike - Trgu slobode u Subotici, uz učešće više ekipa iz Srbije i inostranstva, a  u skladu sa važećim odbojkaškim pravilima FIVB-a.

Programom Street volleyball turnira Subotica predviđena su takmičenja u mini odbojci za dečake i devojčice koji će biti podeljeni u 8 kategorija. Takođe, programom manifestacije predviđeno je da se takmičenja održavaju u periodu od 09:00 do 17:00 ćasova.

Pravo učešća na Street volleyball turniru Subotica imaće sve zainteresovane, prijavljene ekipe, u nekoj od sledećih kategorija: 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007/2008.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na  Street volley turniru Subotica obavljaće dostavljanjem uredno popunjene prijave (mejlom, faksom ili poštom) organizatoru takmičenja.


Za najuspešnije ekipe Streetvolleyball turnira predviđene su sledeće nagrade: Medalje za prva tri mesta u svim kategorijama; Nagrada za najboljeg smečera; Nagrada za najboljeg dizača; Nagrada za najboljeg dizača; Nagrada za najboljeg blokera; Nagrada za najboljeg primača; Nagrada za najboljeg servera; Nagrada za najboljeg trenera; Diplome za prva tri mesta; Diplome za najbolje igrače i trenere.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 22.05.2016. do 23.05.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Street Volleyball turnir Subotica 2012

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
OK Volleyball
Mesto:
Subotica
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://streetvolleyball.com
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...