Kruševački polumaraton 2016

Prvi po redu, Kruševački polumaraton održaće se u nedelju, 27. marta 2016. godine, u Kruševcu, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Maratonac - Kruševac.


- PROPOZICIJE TRKE -


27. Marta 2016. godine Atletsko rekreativni klub MARATONAC po 1. put će imati čast da ugosti sve zaljubljenike u trčanje koji šire pozitivnu energiju gde god se pojave, kojima je trčanje stil i način života. Nadamo se da će naš polumaraton opravdati vaša očekivanja i postati tradicionalan i obavezan u vašim kalendarima trka.

DATUM I MESTO STARTA: 27.03.2016. u 11:00h (nedelja), Kruševac, Centar grada.

ORGANIZATOR: ARK MARATONAC Kruševac

PRIJAVNI CENTAR I PODIZANJE STARTNIH PAKETA: Mala sala Doma Sindikata (odmah pored starta) , startni paketi se mogu preuzeti 27.03.2016. od 8:30h do 10:30h.               

STAZA: Staza je kružna, trče se 4 kruga, krug je dužine 5275m. Staza je ravna i idelna za obaranje ličnih rekorda, trči se u užem centru grada.                 

OKREPNE STANICE I MEDICINSKA POMOĆ: Okrepne stanice će biti na svakih 2,5 km. Medicinska pomoć će biti dostupna duž cele staze. Učesnici trke trče na svoju odgovornost.                      

PROGLAŠENJE POBEDNIKA: Nakon ulaska  poslednjeg polumaratonca u cilj.

KATEGORIJE:  apsolutna, M-40, M-50, M-60 i više, Ž-35, Ž-50 i više  

VREMENSKI LIMIT TRKE: 2h 45min

NAGRADE I REZULTATI: Trkači koji osvoje pva tri mesta u apsolutnim kategorijama dobijaju pehare i diplome; Trkači koji osvoje prva tri mesta po kategorijama dobijaju pehare i diplome.


STARTNI PAKET:  
- Startni broj

- Učesnička majca

- Učesnička medalja (na cilju)

- Lunch paket

- Okrepa na stazi i cilju

- Sendvič

- Medicinska pomoć

PRIJAVA I UPLATA STARTNINE:  Do 20.03.2016. - 1200 din. (nakon vaše prijave poslaćemo vam mejl sa instrukcijama plaćanja startnine)

Nakon 20.03.2016. - 1200 din. ali startni paket NEĆE SADRŽATI MAJICU. (plaća se na licu mesta 27.03.2016. od 8:30h do 10:30h)

Link za prijavu:      http://arkmaratonac11.wix.com/ark-maratonac#!prijava/xk4vg

Facebook:              https://www.facebook.com/ark.maratonac.krusevac/?ref=hl    


 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.03.2016. do 27.03.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
ARK Maratonac - Kruševac
Mesto:
Kruševac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://arkmaratonac11.wix.com/
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...