Novogodišnji atletski miting AK Crvena Zvezda 2015

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

Novogodišnji atletski miting AK Crvena Zvezda održaće se u subotu, 26. decembra 2015. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba Crvena Zvezda.


Ovogodišnji Novogodišnji atletski miting AK Crvena Zvezda održaće se u atletskom tunelu SD Crvena Zvezda (ul. Ljutice Bogdana 1a) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom Novogodišnjeg atletskog mitinga AK Crvena Zvezda predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: trčanje sa preponama na 60 m; trka na 60 m.

Pravo učešća na Novogodišnjem atletskom mitingu AK Crvena Zvezda imaće svi zaintersovani u nekoj od sledećih kategorija: stariji juniori, juniori, seniori, u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz plaćanje startnine u iznosu od 250 dinara.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Novogodišnjem atletskom mitingu AK Crvena Zvezda obavljaće se putem i-mejl adrese akcrvenazvezdа@yahoo.com

Za najuspešnije takmičare/ke Novogodišnjeg atletskog mitinga AK Crvena Zvezda predviđene su nagrade, i to: Nagrade za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim disciplinama i kategoriajama.


Napomena:
* Elektronsko merenje vremena.
* Svi takmičari imaju pravo da se takmiče u obe discipline. * Startnina se uplaćuje na račun 205-203725-13 Univerzal banka ili na licu mesta.
* Za prijave na licu mesta na dan takmičenja startnina iznosi 500 dinara. * Takmičenje se održava prema važećim pravilima i propozicijama ASS (posebno se odnosi na zdravstvena ograničenja).
* Takmičari učestvuju na svoju odgovornost klubova koji su ih prijavili.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 26.12.2015. do 26.12.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Crvena Zvezda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://akcrvenazvezda.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...