Plivačko takmičenje Novogodišnji kup 2015

Plivačko takmičenje Novogodišnji kup održaće se u subotu, 26. decembra 2015. godine, u Kragujevcu, u organizaciji Plivačkog kluba Foka.


Ovogodišnje plivačko takmičenje Novogodišnji kup održaće se na bazenu (dužina 50 m; 8-10 staza, temp.vode 26 stepeni) SC Park u Kragujevcu, sa početkom u 10:15 časova, a u skladu sa pravilima Plivačkog saveza Srbije (PSS) i FINA.

Programom plivačkog takmičenja Novogodišnji kup predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: 50 m kraul; 50 m delfin; 50 m prsno; 50 m leđno; štafeta 4x50 m kraul; štafeta 4x50 m mešovito.

Pravo učešća na plivačkom takmičenju Novogodišnji kup imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: A (2009 i mlađi); B (2008); V (2007); G (2006); D (2005); Đ (2004); uz plaćanje prijavne takse u iznosu od 600 dinara po takmičaru/ki.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na  plivačkom takmičenju Novogodišnji kup obavljaće se putem i-mejl adrese mladen.velicko@gmail.com

Za najuspešnije takmičare/ke plivačkog takmičenja Novogodišnji kup predviđene su sledeće nagrade: Medalje za prva tri takmičara u svim disciplinama i kategorijama; Pehar (plaketa) i robna nagrada za najboljeg takmičara u svakoj kategoriji po zbiru FINA bodova u dve trke; Pehari za tri prvoplasirana kluba.

Napomena:
* Takmičari će biti rasvrstani u grupama po starosti i prijavljenim vremenima.
* Takmičari imaju pravo nastupa u dve discipline i štafeti.
* Bodovanje malim bodovima (9, 7, 5, 3, 2, 1).


Program takmičenja:
09:30 - Rasplivavanje
10:15 - Početak takmičenja
* Dodela medalja po završetku takmičenja

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 26.12.2015. do 26.12.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Plivački klub Foka
Mesto:
Kragujevac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.pkfoka.co.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...