Ekipno prvenstvo Srbije u krosu 2014

Ekipno prvenstvo Srbije u krosu održaće se u subotu, 01. novembra 2014. godine, u Leskovcu, u organizaciji Atletskog kluba Dubočica i Atletskog saveza Srbije (ASS).

Ovogodišnje Ekipno prvenstvo Srbije u krosu održaće se na stazi u Leskovcu, sa početkom u 10:45 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom Ekipnog prvenstva Srbije u krosu predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: 1.500 m mlađi pioniri; 1.500 m starije pionirke; 4.000 m mlađe juniorke; 4.000 m starije juniorke; 1.000 m mlađe pionirke; 2.000 m stariji pioniri;  8.000 m mlađi seniori; 8.000 m seniori; 5.000 m mlađe seniorke; 5.000 m seniorke; 5.000 m stariji juniori; 5.000 m mlađi juniori.

Pravo nastupa na Ekipnom prvenstvu Srbije u krosu imaće svi zainteresovani atletičari/ke u nekoj od sledećih kategorija: mlađi pioniri/ke (2001-2003); stariji pioniri/ke (2000-1999); mlađi juniori/ke (1997-1999 1998); juniori/ke (1995-1996); mlađi seniori/ke (1994-1992); seniori/ke (1991 i star.), registrovani i preregistrovani za atletske klubove, uz uslov: da poseduju ispravnu takmičarsku legitimaciju; da je takmičarska legitimacija overena potpisom lekara, faksimilom i pečatom sportske ambulante ili druge specijalizovane zdravstvene ustanove; da su urednio, od strane kluba, prijavljeni za takmičenje; a uz splaćanje startnine.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Ekipnom prvenstvu Srbije u krosu oavljaće se do utorka, 28. oktobra 2014. godine, putem i-mejl adrese ivica10.5@gmail.com. * Kopiju prijave poslati na i-mejl adresu akkrusevac@gmail.com.
Za najuspešnije takmičare/ke Ekipnog prvenstva Srbije u krosu predviđene su sledeće nagrade: Pehar za prvoplasiranu ekipu u svakoj kategoriji; Diplome ASS za tri prvoplasirane ekipe; Veliki pehar ASS za sveukupnog pobednika takmičenja. * Na takmičenju vodiće se poseban plasman takmičare/ke sa teritorije ASCS i u svakoj kategoriji tri prvoplasirana dobiće medalje i diplome ASCS.

Napomena:
*  Prijava se može izvršiti i u smislu člana 7.4.2 Propozicija za takmičenja ASS.
* Za takmičenje mogu da se prijave i klubovi čiji takmičari/ke ne nastupaju u okviru Ekipnog prvenstva Srbije ili Prvenstva SC u krosu
* Startnina se naplaćuje za svakog takmičare/ke koji su prijavljeni u roku u iznosu od 250,00 dinara.
* Startnina se plaća na licu mesta ili na tekući račun Atletskog kluba DUBOČICA, Leskovac 160 - 18662 - 59 Banka Intesa.
* Za prijavu takmičara u smislu člana 7.4.2. startnina iznosi 1.250,00 dinara po  prijavljenom takmičaru i plaća se na licu organizatoru u gotovini.
* Svi takmičari/ke koji nastupaju na prvenstvu Srbije u krosu, takmiče na sopstvenu zdravstvenu odgovornost i odgovornost klubova koji su ih prijavili.
* Broj takmičara za klub u svakoj kategoriji nije ograničen, a za ekipni plasman boduju se tri najbolje plasirana takmičara/ke po sistemu negativnog bodovanja u apsolutnom plasmanu svih učesnika (1. mesto -1 bod, 2. mesto -2 boda itd.)
* Ekipa sa manjim zbirom bodova je bolje plasirana, a u slučaju jednakog broja bodova, bolja je ekipa koja ima bolje plasiranog trećeg takmičara.
* Jedan takmičar/ka može biti prijavljen i nastupiti samo u jednoj starosnoj kategoriji odnosno jednoj disciplini.
* Sveukupni ekipni pobednik dobija se bodovanjem ekipnog plasmana u svakoj disciplini.
* Sveukupni ekipni pobednik je klub sa najvećim brojem bodova. U slučaju jednakog broja bodova, bolji je klub koja ima više prvih, drugih, trećih, itd. mesta.
* Za sveukupni plasman na Prvenstvu Srbije u krosu mogu konkurisati klubovi koji imaju ekipni plasman u više od 50% kategorija (sedam starosnih kategorija).
* Delegati Tehnički delegat ASS: Ivica Možek, komesar takmičenja ASS.
* Delegat ZASS: Mićić Milomir, međunarodni sudija iz Kragujevac.

Više informacija o Ekipnom prvenstvu Srbije u krosu možete dobiti putem telefona na broj 064/881.60.75 (Ivica Možek - Komesar takmičenja ASS) i/ili 069 / 400.75.29 (Ljubomir Raković - Organizator takmičenja).


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 01.11.2014. do 01.11.2014.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Dubočica; Atletski savez Srbije
Mesto:
N/A
Adresa:
N/A
Kontakt tel. #1: N/A
Kontakt tel. #2:
N/A
Faks: N/A
Mobilni telefon:
N/A
E-Mail adresa:
N/A
Web sajt: N/A
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...