Zimski polumaraton 2015

Osmi po redu, Zimski polumaraton održaće se u nedelju, 20. decembra 2015. godine, u Boru, u organizaciji Atletskog kluba Bor.


Ovogodišnji Zimski polumaraton, koji je ujedno i Prvenstvo Cntralne Srbije u polumaratonu,  održaće se na ulicama Bora, sa startom kod Sportskog centra Bor, u 10:30 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).
Programom Zimskog polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaratonska trka 21,1 Km; Štafeta 2x10 Km; Štafeta 2x10 Km

Pravo nastupa na Zimskom polumaratonu imaće svi zainteresovani atletičari rođeni 1997. i stariji, koji su registrovani za atletske klubove učlanjene u ASS, uz uslov da poseduju ispravnu takmičarsku legitimaciju, da su od strane kluba prijavljeni za takmičenje i da imaju potvrdu o obavljenom lekarskom pregledu.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešeće na Zimskom polumaratonu obavljaće se do 17.12.2015. godine, do 24h, putem -mejl adrese fast030@yahoo.com * Prijava se može izvršiti i u smislu člana 4.7.2 Propozicija za takmičenja ASS.


Za najuspšenije takmičare/ke Zimskog polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Tri prvoplasirana takmičara svakoj kategoriji za VIII – Zimski polumaraton dobijaju :diplomu,medalju a prvoplasirani U UKUPNOM PLASMANU i pehar M/Ž; Štafete dobijaju diploma I medalje; Za Prvenstvo Centralne Srbije u Polumaratonu: Tri prvoplasirana takmičara seniori i seniorke dobijaju : diplomu,medalju a pobednici pehare.


Napomena:
* Lekarski pregled ne sme biti stariji od 30 dana.
* Startnina se plaća po prijavljenom takmičaru, u iznosu od 600.00 dinara. * Startnina se plaća gotovinski na licu mesta svi učesnici dobijaju poklon majicu organizatora.
* Za prijavu takmičara u smislu člana 4.7.2 startnina iznosi 1.250.00 dinara po prijavljenom takmičaru i plaća se na licu mesta u gotovini.
Kategorije za VIII –Zimski polumarato; 1.Seniori do 40 god 2.Veterani od 40-44 godina 3.Veterani od 45-49 godina 4.Veterani od 50-54 5.Veterani od 55-59 6..Žene Štafete :2x10 Km (štafete mogu biti i mešovite) Štafete :4x5 Km za mlađe ispod 18 godina (štafete mogu biti i mešovite). * Svi takmičari/ke koji nastupaju, takmiče na sopstvenu zdravstvenu odgovornost i odgovornost klubova koji su ih prijavili.

Više informacija o Zimskom polumaratonu možete dobiti putem telefona na broj 061-6126848,066-8198336 (Aksić Staniši).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 20.12.2015. do 20.12.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski Klub Bor
Mesto:
Bor
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...