x

Beogradska trka Deda Mrazeva 2014

Beogradska trka Deda Mrazeva 2014 Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com
Pod pokroviteljstvom Skupštine Grada Beograda i Gradskog Sekretarijata za sport i omladinu, a u okviru programa obeležavanja gradske Nove godine u nedelju  28.12.2014. godine biće održana tradicionalna sedma po redu “Beogradska trka Deda Mrazeva”. 

Bela staza Deda Mraza, kojom će trčati ili šetati preko 3000 naših Deda Mrazeva i Baba Mrazica je ulica Kralja Milana. Centralno mesto manifestacije je plato kod Terazijske česme.

Prateći muzičko-zabavni program na centralnoj bini počinje u 10:30 kada će se otvoriti i punktovi za preuzimanje kostima i kapica. U programu će nastupiti poznati umetnici kao i veliki broj javnih ličnosti iz sveta kulture i sporta.

Start Beogradske trke Deda Mrazeva  je u 13:00 časova. Startna-Ciljna kapija se nalazi pored Terazijskog platoa.

Trka Deda Mrazeva ima humanitarni karakter. Ove godine pomažemo Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica“. Prikupljena novčana sredstava će biti namenjena za potrebe Roditeljske kuće – kuća daleko od doma,  za smeštaj dece koja se leče od malignih bolesti i njihovih roditelja.

Pod sloganom „ Deda Mrazevi daruju život“ u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije organizujemo akciju dobrovoljnog davanja krvi. Vozilo instituta će biti postavljeno na platou ispred Hotela Balkan.

Svi učesnici trke će na poklon dobiti Sertifikat o učešću.

I ovog decembra vam stiže „Najsrećniji dan u Beogradu”

Trčite, đžogirajte ili prošetajte u odelu Deda Mraza na sedmoj Beogradskoj trci Deda Mrazeva. Ne propustite priliku da budete učesnici  najlepše porodične zabave na svetu.

Organizatori trke su Sportski savez Rakovice i Fondacija Natalis
Donator Fondacija SKS365 Group
Autor: Olivera K. Dragićević Održavanje: od 28.12.2014. do 28.12.2014.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sportski savez Rakovice; Fondacija Natalis
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.trkadedamrazeva.org
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...