Jedriličarska regata Reful kup 2015

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

Jedriličarska regata Reful kup održaće se u subotu i nedelju, 25. i 26. aprila 2015. godine, na Paliću, u organizaciji Jedriličarskog kluba Reful i Jedriličarskog saveza Srbije.


Ovogodišnja jedriličarska regata Reful kup održaće se na Palićkom jezeru, sa početkom u 12:00 časova, a u skladu sa pravilima kako su definisana u Regatnim Pravilima 2013 – 2016.

Programom  jedriličarske regate Reful kup predviđena su takmičenja u sledećim klasama i katgorijama: Optimist (generalno , do12g, i  devojčice); Laser 4,7; Laser radial; Laser standard; 470; Finn. Takođe, programom manifestacije, registracija takmičara predviđena  je do 11:00 časova, u kancelariji regate, dok je otvaranje regate predviđeno u 11:00 časova, a upozoravajući signal prve trke u 12:00 časova.

Pravo nastupa na jedriličarskoj regati Reful kup imaće svi zainteresovani takmičari koji su uredno registrovani kod nacionalnog saveza za 2015. godinu.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca (preliminarne prijave) za učšće na jedriličarskoj regati Reful kup obavljaće se do 23.04.2015. godine, putm i-mejl adrese reful@mgsm.co.rs

Za najuspešnije takmičare/ke jedriličarske regate Reful kup predviđene su nagrade, i to: Nagrade za prva tri mesta u svim kateorijama/ klasma.

Napomena:
* Primenjivaće se pravila svake klase, Pravilnik regata Jedriličarskog saveza Srbije, Raspis regate i Uputstva za jedrenje.
* Regata je kriterijska sa koeficijentom jačine 1.35 
* Oznake na jedrima moraju biti u saglasnosti sa Regatnim Pravilima i Pravilima svake klase. 
* Prilikom registracije takmičari će plaćati startninu u  iznosu od 200 dinara po takmičaru.
* Raspisano je 8 trka, a regata je važeća ako se održi najmanje 3 trke.
* Na zahtev organizatora jedrilice će nositi reklamu sponzora.
* Na zahtev regatnog odbora, takmičari će dostaviti na uvid važeću potvrdu o premeravanju. 
* Uputstva za jedrenje će biti dostavljena prilikom registracije takmičara.
* Uputstva za jedrenje će biti istaknuta na Službenoj oglasnoj tabli.

* Regatno polje i regatni kursevi će biti prema Uputstvima za jedrenje.

* Primenjivaće se prilog P Regatnih pravila.
* Primenjivaće se Low Point System (Sistem jednostavnog bodovanja), prema pravilu A4.1 Regatnih pravila.
* Najslabiji rezultat se odbacuje ako se održi više od 3 trke.
* Regata je važeća za klase i kategorije u kojima učestvuju najmanje tri jedrilice, uz uslov iz prvog stava člana 9. Pravilnika regata JSS.
* Učešćem na Reful Kupu takmičari automatski daju organizatoru i sponzorima pravo pravljenja i korišćenja fotografija i video zapisa na obali i na vodi za vreme trajanja regate bez nadoknade . 
* Svaki takmičar startuje na vlastitu odgovornost. 
* Organizator ne prihvata bilo kakvu odgovornost za moguće štete ili udes takmičara, jedrilica, opreme ili trećih lica, pre, za vreme i posle regate.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 25.04.2015. do 26.04.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Jedriličarski klub Reful; Jedriličarski savez Srbije
Mesto:
Palić
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...