x

Fitnes fest 2015

Fitnes fest 2015

Treći po redu, Fitnes fest održaće se u periodu od 20. do 22. marta 2015. godine, u Beogradu, u organizaciji Asocijacije licenciranih fitnes instruktora i trenera - ALFIT, a uz podršku kompanije Reebok.


Fitnes fest predstavlja jedinstvenu rekreativno-edukativnu manifestaciju koja animira i okuplja sve zainteresovane strane u oblasti fitnesa i edukuje stručnjake i korisnike, promoviše dobru poslovnu praksu u oblasti fitnesa, zdrav način života i pravilno vežbanje kod svih uzrasnih kategorija građana.


Cilj Fitnes festa jeste da podigne nivo znanja i komunikacije stručnjaka u oblasti fitnesa putem prezentacije novih trendova, javnih časova, radionica i predavanja. Misija Fitnes festa je da vrši redovno godišnje okupljanje vežbača, fitnes stručnjaka, trenera i instruktora, vlasnika i menadžera fitnes centara, proizvođača i uvoznika opreme, kao i drugih korisnika fitnes usluga. Vizija Fitnes festa je da okupi sve zainteresovane strane, od predstavnika države i raznih srodnih udruženja, preko investitora, proizvođača i uvoznika opreme, vlasnika, stručnjaka do krajnih korisnika tj. vežbača.


Ovogodišnji Fitnes fest održaće se u prostorijama sportskog centra Vizura (Zemun) u Beogradu.


Programom Fitnes festa prdviđeno je održavanje besplatnih javnih fitnes časova, radionica, seminara i predavanja po kategorijama, i to: Predavanja i radionice za menadžere i vlasnike fitnes centara; Predavanja i radionice za personalne fitnes trenere; Treninzi, predavanja i radionice za instruktore grupnih fitnes programa; Treninzi za fitnes vežbače...


Događaju će prisustvovati najbolji domaći i inostrani fitnes prezenteri, vrhunski predavači i profesori univerziteta, koji će u okviru master časova, workshop-ova i predavanja svim prisutnim fitnes stručnjacima, trenerima i instruktorima predstaviti najpopularnije programe i novosti u fitnesu.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 20.03.2015. do 22.03.2015.

Još fotografija:
Fitnes fest 2015

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Asocijacija licenciranih fitnes instruktora i trenera - ALFIT
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.fitnesfest.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...