x

Trka iz bloka 2024

Trka iz bloka 2024

3. Trka iz bloka održaće se u subotu, 01. juna 2024. godine, u Beogradu, u organizaciji Humanitarne organizacije Srbi za Srbe.


Ovogodišnja Trka iz bloka održaće se u Beogradu, na simboličnoj trasi od novobeogradskih splavova do manastira Fenek. Sa ciljem da na jednom mestu okupi ljude sportskog duha i podigne svest mladim ljudima o značaju sporta i humanitarnog rada.


KO? Trka iz bloka 2024

ŠTA? polumaraton, trka

KAD? 01. jun 2024.

GDE? Beograd


Programom Trke iz bloka predviđeno je da start i okupljanje učesnika bude u Bloku 70a, kod okretnice 67, 76, i 708l (ul. Omladinkih brigada), trči se duž Savskog keja do Ostružničkog mosta, do Jakova, pored bojske (deo ul. Savska), zatim se ide duž ul. Nekategorisan put i deo ul. Braće Puntiković, nakon toga se prelazi ul. Boljevačka kojom prolazi trasa 605 i odlazi do cilja, tj. manastira Fenek ulicom Boljevački put. Ukupna dužina trke iznosi 21.1 km, a takmičari će moći da trče i manju trasu od Kluba S do manastira Fenek.



Pravo učešća na Trci iz bloka imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni, i psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine u iznosu od 3000 dinara (30€).


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Trci iz bloka obavljaće se putem online formulara.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 01.06.2024. do 01.06.2024.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Humanitarna organizacija Srbi za Srbe
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: prijavatrkaizbloka@gmail.com
Web sajt: https://www.srbizasrbe.org
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...