x

Otvoreno prvenstvo Srbije u ronjenju na dah - Beograd 2024

Otvoreno prvenstvo Srbije u ronjenju na dah - Beograd 2024

18. Otvoreno prvenstvo Srbije u ronjenju na dah - Beograd održaće se u subotu, 09. marta 2024. godine, u Beogradu, u organizaciji  AIDA Srbija.


Ovogodišnje Otvoreno prvenstvo Srbije u ronjenju na dah - Beograd održaće se na zatvorenom bazenu Sportskog centra Milan Gale Muškatirović (ul. Tadeuša Košćuška 63), u Beogradu, u skladu sa pravilima AIDA Srbija.


KO? 18. Otvoreno prvenstvo Srbije u ronjenju na dah - Beograd

ŠTA? ronjenje na dah, takmičenje

KAD? 09. mart 2024. 

GDE? Beograd


Programom Otvorenog prvenstva Srbije u ronjenju na dah - Beograd predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: statička apnea (STA) i dinamička apnea po izboru (DNF, DYN i DYNB). Takođe, programom manifestacije predviđeno je da se učesnici prvo takmiče u dinamičkoj apnei, a potom u statičkoj.


Pravo učešća na Otvorenom prvenstu Srbije u ronjenju na dah - Beograd imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni, sa urednim lekarskim pregledom, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Otvorenom prvenstu Srbije u ronjenju na dah - Beograd obavljaće se do 03. marta 2024. godine, putem zvanične stranice AIDA Intrenational.


Napomena:

-Koeficijent za izračunavanje DNF u konačnom plasmanu i ekipnom plasmanu biće 1,15.

-Takmičenje ima “AIDA Ranking” status, kao i "WR" (World Record) status.

-Zvanične AIDA sudije biće naknadno objavljene.

-Pored individualnog plasmana biće prisutan i timski plasman (minimum jedan član tima suprotnog pola od tri takmičara u timu).

-Maksimalan broj takmičara je 60, minimalan 15.

-Takmičari su u obavezi da na takmičenje donesu: 1) jedan identifikacioni dokument (pasoš, lična karta...) i važeći lekarski pregled na engleskom jeziku gde piše da je takmičar u stanju da se takmiči. 2) za takmičare mlađe od 18 godina potrebna je saglasnost roditelja ili staratelja.

-Osobe ispod 16 godina ne mogu se takmičiti ni uz pristanak roditelja ili staratelja.

-Registracija za takmičare biće održana u petak 08. marta 2024. u kafiću "Pauza", koji se nalazi odmah pored ulaza na bazen od 18.00h.

-Prilikom registracije takmičari će doneti na uvid lekarski pregled na engleskom jeziku i popuniće dokument o sopstvenoj odgovornosti prilikom ronjenja na takmičenju, tj. “AIDA Release” formular.

-Oni takmičari koji budu stigli u subotu ujutru, druga registracija će se održati na samom bazenu u subotu 09.03.2024. godine, pre samog takmičenja, od 06:30-07:30.

-Sve mere predostrožnosti što se tiče Covid-19 biće preduzete.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 09.03.2024. do 09.03.2024.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: AIDA Srbija
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: aida.srbija.freediving@gmail.com
Web sajt: http://www.aida-srbija.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...