x

Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim 2022

Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim 2022

36. Tradicionalni Međunarodni sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim održaće se u periodu od 01. do 04. decembra 2022. godine u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma i Asocijacije Sport za sve.


Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim održava se od 1986. godine na Beogradskom sajmu, i predstavlja tradicionalnu manifestaciju namenjenu svim zainteresovanim za uživanje u zimskim sportovima i korišćenju jednog dela godišnjeg odmora zimi na snegu, pružajući im mogućnost da se na početku sezone pripreme za predstojeću zimu i informišu o cenama zimskih aranžmana i opreme.


Ovogodišnji sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim održaće se u hali 4 Beogradskog sajma (ul. Bulevar vojvode Mišića 14) u Beogradu, sa ciljem da promoviše zimske sportove kod nas i ukaže na značaj bavljenja sportom u cilju održavanja zdravlja, ali i da omogući prodaju nove i razmenu polovne zimske opreme.


KO? 36. Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim

ŠTA? sajam, zimska oprema

KAD? 01. - 04. decembar 2022. 

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim predviđeno je prezentovanje najvećih proizvođača, uvoznika, distributera i servisera zimske sportske opreme za profesionalce i rekreativce, zastupnike vrunskih svetskih brenodava, zimskih turistički centara i skijališta, vodećih turističkih agencija, hotela i odmarališta.


Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim predstavlja jedinstvenu priliku da lјubitelјi zimskih sportova i turizma na jednom mestu pronađu kompletnu najsavremeniju sportsko-rekreativnu opremu, razmene ili servisiraju polovne rekvizite i obezbede povolјne turističke aranžmane.


Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i dodatnog programa, u vidu: predavanja, izložbi, kvizova o poznavanju zimskih sportova i stručna savetovanja o bezbednosti na ski stazama.



Cene ulaznica za sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim 2022:

-Pojedinačna ulaznica 400 dinara.

-Grupna ulaznica 300 dinara.

-Parking po satu 150 dinara.


Radno vreme sajma zimske sportske opreme - Expo - Zim 2022

-01. - 03. decembar 2022. - 10:00 - 20:00h

-04. decembar 2022. - 10:00 - 19:00h


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 01.12.2022. do 04.12.2022.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski sajam doo; Asocijacija sport za sve
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: expozim@sajam.rs
Web sajt: http://sajam.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...