x

Karate turnir Trofej Obrenovca 2022

Karate turnir Trofej Obrenovca 2022

32. Karate turnir Trofej Obrenovca održaće se u subotu, 03. decembra 2022. godine, u Obrenovcu, u organizaciji karate kluba Radnički iz Obrenovca.


Ovogodišnji karate turnir Trofej Obrenovca održaće se u hali Sportsko - kulturnog centra  Obrenovac (ul. Kralja Aleksandra I, br. 63), sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Karate federacije Srbije i WKF-a.


KO? 32. Karate turnir Trofej Obrenovca

ŠTA? karate, turnir, takmičenje

KAD? 03. decembar 2022. 

GDE? Obrenovac 


Programom karate turnira Trofej Obrenovca predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, borbe pojedinačno, kate ekipno, borbe ekipno. 


Pravo učešća na karate turniru Trofej Obrenovca imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni, u nekoj od odgovarajućih starosnih i težinskih kategorija, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na karate turniru Trofej Obrenovca obavljaće se do 30. novembra 2022. godine. Korekcije prijave mogu se izvršiti do 02. decembra 2022. godine, do 15 sati putem e-mail-a dlapcevic@magnetplus.net


Za najuspešnije takmičare/ke karate turnira Trofej Obrenovca predviđene su sledeće nagrade: Medalje i diplome za tri prvoplasirana u svim disciplinama; Pehari za najuspešnije klubove u katama, borbama i generalnom plasmanu.



Napomena:

-Turnir B klase

-Kotizacija: pojedinačno 1200,00 dinara, ekipno 1800,00 dinara.

-Uplate kotizacije na tekući račun kluba 200-2778650101036-41

-Pravo nastupa: takmičari registrovani u KFS za 2022/2023. godinu strane ekipe moraju biti članovi WKF (prilažu potvrdu da su članovi nacionalnog saveza koji je član WKF-a).

-Zvanična lica na takmičenju su obavezna da poseduju predvidena dokumenta. U slučaju neposedovanja ili nepotpunosti dokumenata zvaničnim licima i takmičarima se neće dozvoliti učešće na takmičenju.

-Svaki klub odgovara za zdravstveno stanje svojih takmičara i takmičari nastupaju na odgovornost klubova. 

-Organizator takmičenja ne snosi odgovornost za eventualne povrede sportista.

-Takmičari izvode kate sa spiska kata WKF / KFS.

-Takmičar u pojedinačnoj konkurenciji može nastupiti samo u svom godištu.

-Takmičari iz T klase izvode po slobodnom izboru sledeće bazične tehnike: (1) blok - udarac rukom, (2) blok - udarac nogom, (3) povezane dve ručne tehnike, (4) povezano dve nožne tehnike, (5) povezano ručna nožna tehnika, s tim da od 5 kombinacija mora da prođe 4 puta kroz stav zenkucu dači 1 kroz stav kokucu dači. Oba tačmičara izvode tehniku istovremeno, sa 3 ponavljanja u jednom pravcu. U svakom krugu nova kombinacija tehnika, s tim da se može izvesti u svakoj kombinaciji po jedna tehnika iz prethodnog kruga. U finalu se može ponoviti kombinacija iz prethodnih krugova ali ne uzastopno.

-Takmičari iz E D klase izvode predučeničke učeničke kate i mogu ponavljati kate u svakom trećem krugu (moraju znati najmanje dve kate). 

-Takmičari iz C klase izvode učeničke i teki kate i mogu ponavljati katu u svakom četvrtom krugu (moraju znati najmanje tri kate).

-Takmičari iz B klase izvode učeničke, teki majstorske kate. U borbi za medalju mogu ponoviti katu iz eliminacija ali ne uzastopno.

-Takmičari iz A klase izvode majstorske kate. U borbi za medalju mogu ponoviti katu iz eliminacija ali ne uzastopno. -Takmičari u apsolutnom nivou kod uzrasnih kategorija pionira i nada u svakom krugu rade novu katu, a kod uzrasne kategorije poletaraca takmičari mogu ponavljati katu u svakom četvrtom krugu. -Takmičenje u katama pojedinačno za poletarce, pionire i nade odvija se tako što katu istovremeno oba takmičara.

-U katama ekipno kod poletaraca, pionira i nada jedan član tima može biti iz prve mlade uzrasne Kategorije.

-Kata tim kod poletaraca, pionira i nada može biti mešoviti.

-U katama ekipno poletarci mogu ponavljati katu u svakom trećem krugu. Pioniri mogu ponavljati katu u svakom četvrtom krugu. Nade u svakom krugu izvode novu katu, s tim, da u borbi za medalju mogu ponoviti katu iz eliminacija, ali ne uzastopno. 

-Borbe u konkurenciji pionira nada traju 90 sekundi, u konkurenciji kadeta i juniora 2 minuta i u konkurenciji seniora 3 minuta. -Takmičenje se odvija po kup sistemu bez repasaža.

-Pored borilišta na parketu mogu se nalaziti samo treneri i menadžeri u sportskoj opremi sa vidno istaknutom akreditacijom.


Program karate turnira Trofej Obrenovca 2022:

03. decembar 2022.

-09:00 - 10:30 - Pregled dokumenata (takmičarska knjižica, lekarski pregled, polisa osiguranja)

-11:00 - Početak takmičenja u katama 

-12:30 - Početak takmičenja u borbama


Više informacija o karate turniru Trofej Obrenovca možete dobiti putem telefona +381 64 83 222 55.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 03.12.2022. do 03.12.2022.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Karate klub Radnički
Mesto: Obrenovac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...