x

Belgrade games and pop culture festival 2022

Belgrade games and pop culture festival 2022

5. Belgrade games and pop culture festival (Games.Con) održaće se u periodu od 25. do 27. novembra 2022. u Beogradu, u organizaciji Digital & Entertainment Festivals d.o.o.


Games.Con predstavlja manifestaciju namenjenu svima čija interesovanja naginju popularnoj gejming i strip kulturi. Ideja Games.Con-a je da na jednom mestu objedini turnire u najpopularnijim igrama, online i e-gaming, board i card gaming, kao i sajmove stripa i fandomove fantasy franšize. Games.con festival namenjen je ljubiteljima gejminga i pop kulture, ali i svima onima koji žele da se igraju i dobro zabave. 


GAMES.CON, najveći i najpopularniji festival gejminga i pop kulture u regionu počinje 25. novembra!


Ovogodišnji Belgrade games and pop culture festival - Games.Con održaće se pod parolom “levelovati se mora”, u halama  1, 1a i 2 Beogradskog sajma, na preko 25.000 m2, a sa početkom u 10:00 časova.


KO? Ovogodišnji Belgrade games and pop culture festival - Games.Con

ŠTA? sajam, festival 

KAD? 25. - 27. novembar 2022. 

GDE? Beogradski sajam


Programom Belgrade games and pop culture festival - Games.Con-a predviđeno je sve ono na šta ste navikli od Games.con-a – Cosplay, turniri u Counter Strike, League of Legends, Fortnite, Pro Evolution Soccer i mnogim drugim igrama, Free 2 play zone, predstavljanje novih igara, pop kultura, boardgames i mnogo toga drugog.


Tokom tri dana festivala posetioce očekuje najkvalitetniji gejming, umetnički i takmičarski sadržaj ali i super zabava, razigravanje moždanih vijuga i puno poklona.


Veliki esports spektakl na Games.con festivalu čeka na vas


Takođe, programom manifestacije predviđeno je da fanovi video igara imaju priliku da saznaju sve o novitetima iz gejming industrije, da se oprobaju u najnovijim igrama ali i da odmere svoje veštine na mnogim esports turnirima. Igre poput CS:GO, eFootball, FIFA, Brawl Stars i Mortal Kombat rezervisane su za one sa takmičarskim duhom a pobednike očekuju vredne novčane nagrade.


Za sve uživaoce popularne kulture obezbeđena je široka lepeza najpopularnijih manga stripova, anime i ostalih filmova, knjiga i serija vodećih svetskih franšiza kao i bogat muzički program koji neće ostaviti ravnodušnim ni najtananije umetničko čulo.


Erupcija gejminga, zabave i smeha ovog vikenda na Games.conu


Tech fanatici moćiće da uživaju u poslednjim rečima tehnologije, a sve one koji vole da se igraju očekuje mnoštvo društvenih igara i kvizova, dok će ekipe koje vole timski rad imati prilike da se pokažu u Escape room-u. Ali to nije sve! Na Games.conu će se održati i cosplay takmičenje,  ali i market Square, turnir u mačevanju i još mnogo bogatog programa. 


Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred hale sajma.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 25.11.2022. do 27.11.2022.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Digital & Entertainment Festivals d.o.o.
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: https://gamescon.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...