x

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja - Belfis 2022

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja - Belfis 2022

Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis održaće se 14. 15. oktobra 2022. godine, u Beogradu, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu Beograda.


Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis predstavlja  jedinstveni sajam ove vrste u regionu, a rezultat je činjenice da se tržište fitnesa, velnesa i zdravlja sve brže razvija i raste. Nastao je po ugledu na najveće svetske i evropske sajmove. Okuplja najeminentnije instruktore i prezentere iz regiona, veliki broj izlagača – proizvođače i distributere sportske opreme i rekvizita, podova, suplemenata, kompanije koje se bave zdravom ishranom, farmaceutske kuće, fitnes klubove, školice sporta, sportske fakultete, međunarodne organizacije iz sveta fitnesa…


Glavna tema sajma su fitnes, zdravlje i wellness i dostupna je svima – amaterima, kao i profesionalcima. Tokom sajamskih dana, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama.


Ovogodišnji sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis održaće se na 3000m2 sajamskog prostora u hali 5 Beogradskog sajma (ul. Bulevar vojvode Mišića 14) u Beogradu, uz učešće domaćih i inostranih izlagača.


KO? Sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis 2022

ŠTA? sajam, fitness, wellnes, zdravlje

KAD? 14. - 15. oktobar 2022.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajam fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis predviđena su: Takmičenja, Revije, Testiranja, Poligon za funkcionalni trening, Radionice, kao i prezentacije novih svetskih fitnes trendova uz najeminentnije prezentere, renomirana domaća ali i svetska imena iz sveta fitnesa.


Takođe, programom manifestacije, predviđeno je učešće više od 50 izlagača iz Srbije, Nemačke, Hrvatske, Slovenije, Italije koji će predstaviti novitete iz sfere sportske opreme, sprava za vežbanje, rekvizita, suplementacije, zdrave ishrane…


Očekuje se više od 10.000 posetilaca iz regiona koji će imati priliku da tokom dva dana trajanja sajma osete i dožive pozitivnu energiju BELFIS-a. Različiti programi i sadržaji realizovaće se kroz više od 40 radionica, master klasova, stručnih predavanja i dešavanja u šest različitih zona.


Pored toga, sastavni deo sajma biće i XII Evropski fitnes kongres koji će okupiti brojne predavače iz zemlje i inostranstva i predstaviti najnovije trendove i aktuelnosti iz fitnes branše. Deo edukativnog segment ana ovogodišnjem BELFIS-u biće i Drugi forum “Turizam i fitnes” koji će istraživati veze fitnesa i hotelijerstva i turizma uopšte.


Treća po redu trka “Business mile”, kao novitet u okviru sajma fitnesa, velnesa i zdravlja #BELFIS2022, biće održana u subotu 15. oktobra 2022. na otvorenom delu Beogradskog sajma (start sa platoa pored hale 5). Start trke za odrasle predviđen je za 15 časova, dok će dečija trka startovati u 14:30h. Uz kupljenu ulaznicu za sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS trka je besplatna za sve učesnike.



Više informacija o sajamu fitnesa, wellnesa i zdravlja - Belfis možete dobiti putem telefona +381 (0) 11 311 56 48 i/ili e-maila info@belfis.rs


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 14.10.2022. do 15.10.2022.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Savez za rekreaciju i fitnes Srbije
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@belfis.rs
Web sajt: https://belfis.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...