Humanitarna trening trka MrazijAda 2020

4. Humanitarna trening trka MrazijAda održaće se u nedelju, 05. januara 2020. godine, u Beogradu, u organizaciji Biljane Ivanove i Slađane Mačak.


Programom humanitarne trening trke MrazijAda predviđeno je održavanje trke oko Savskog jezera ukupne dužine 7,7 km, kao i trke za osobe sa invaliditetom. Takođe, programom manifestacije predviđeno je da start trke bude u 18:00 časova, kod restorana Jezero na Adi Ciganliji.


KO? 4. Humanitarna trening trka MrazijAda 

ŠTA? trening, trka, trčanje, pešačenje

KAD? 05. januar 2020.

GDE? Ada Ciganlija (Beograd)


Pravo učešća na humanitarnoj trening trci MrazijAda imaće svi zainteresovani, humani ljudi dobre volje, koji mogu da pretrče/ prepešače stazu, uz plaćanje kotizacije. Kotizacija će se plaćati u vidu pelena za odrasle (kupuju se na komad i u apotekama, može i jedna pelena, jer zapamtite, naše malo nekome je mnogo) koje će biti donirane.


Za najuspešnije takmičare/ke humanitarne trening trke MrazijAda  predviđene su nagrade, i to: Nagrade za prva tri mesta u muškoj i ženskoj konkurenciji; Nagrade za namlađeg i najstarijeg učesnika.Napomena:

-Obezbeđena okrepa za takmičare/ke.

-Obezbeđeno je čuvanje stvari.

-Poželjno je da takmičari/ke nose odeću crvene boje (Na radost).

-Vreme takmičara/ki će biti mereno.

-Takmičari/ke učestvuju na sopstvenu odgovornost.

-Ove godine skupljene pelene za odrasle biće donirane Svratištu za odrasle (ul. Kumodraška 226) i Urgentnom centru (ul. Pasterova 2) - odeljenju kardiologije.


Program humanitarne trening trke MrazijAda 2020:

Nedelja, 05. januar 2020.

-16:30 - Podela brojeva

-17:30 - Start trke osoba sa invaliditetom

-18:00 - Start trke


Ima li boljeg načina da uđete u novu godinu nego putem humanosti uz druženje i trčanje/šetanje? 


Vaše malo, nekome je mnogo!


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 05.01.2020. do 05.01.2020.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Biljana Ivanova i Slađana Mačak
Mesto:
Beograd (Ada Ciganlija)
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...