Reciklažni maraton 2019

8. Reciklažni maraton održaće se u nedelju, 08. decemba 2019. godine, u Novom Sadu, u organizaciji ARK Fruška Gora i Orijentaciono atletskog kluba Novi Sad.


Reciklažni maraton predstavlja poslednji maraton u godini, maraton za recikliranje energije i snage za narednu sezonu, maraton na kome organizatori trke recikliraju zaostavštine sa predhodnih trka koje su organizovali, i namenjen je svim trkačima kojima rezultat nije prioritet. Ovaj maraton je zajednički trening, druženje, a ujedno i rođendanski maraton kluba, obzirom da u decembru ARK “Fruška gora” slavi 11 godina postojanja.


Ovogodišnji Reciklažni maraton održaće se na kružnoj stazi (1 krug = 7,04 km) na Sunčanom keju u Novom Sadu, sa startom u 10:00 časova preko puta Đačkog igrališta, gde će se ujedno nalaziti i cilj.


KO? 8. Reciklažni maraton

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 08. decembar 2019. 

GDE? Novi Sad


Programom Reciklažnog maratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Maratonska trka (42,2 km); Polumaratonska trka (21,1 km). Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da polumaratonci trče 3, a maratonci 6 krugova.


Pravo učešća na Reciklažnom maratonu imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 1200 dinara po takmičaru/ki za prijave do 01.12.2019. godine, nakon tog perioda (na dan trke) je 1500 dinara.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Reciklažnom maratonu obavljaće se putem on-line formulara na sajtu http://trka.rs, kao i lično, na licu mesta, na dan trke.


Za najuspešnije takmičare/ke Reciklažnog maratona predviđene su sledeće nagrade: Troje prvoplasiranih u maratonu i polumaratonu dobijaju medalje i pobedničke diplome, kao i skromne poklone; Svi učesnici dobijaju elektronsku diplomu (na sajtu trka.rs) i finišersku medalju. 


Napomena:
- Nema novčanih nagrada kao ni ni starosnih kategorija.
- Učesnicima 8. Reciklažnog maratona koji ne istrče ceo maraton ili polumaraton pisaće se istrčane kilometraže tako da neće biti trkača koji su odustali bilo na maratonskoj ili polumaratonskoj trci.

- Vremenski limit trke: 6h za maraton, odnosno 3h za polumaraton.

- Prijave na dan trke i podizanje startnih brojeva obavljać se kod Centra za fizičko (Đačko iglralište) (ul. Vase Savića 3 Novi Sad) u periodu od 08:30 do 09:30h.

- Startni paket sadrži: Reciklirani trkački rukavi, elektronska diploma, reciklirani startni broj, reciklirana finišerska medalja, sendvič, čaj i druga okrepa.

- Na stazi, u zoni start-cilj, biće postavljena jedina okrepna stanica sa vodom, čajem, dekstrozom i voćem.

- Trkačima je omogućeno da donesu sopstvenu okrepu i postave je na stazi u za to predviđenom prostoru.
- U slučaju potrebe biće postavljena i okrepa sa vodom na Okretu 1.
- Mole se trkači da se po prolasku u cilj jave sudijama, radi sigurnosti rezultata.

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 08.12.2019. do 08.12.2019.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Reciklažni maraton 2012

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
ARK Fruška Gora OAK Novi Sad
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://arkfruskagora.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

01.12.2019. - Snezana Jovicki
Можете ли ми на,мејл послати број жиро рачуна за уплату стартнине.Хвала! jovis011@hotmail.com
 

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...