x

Adrenalin race 2019

Adrenalin race 2019

6. Adrenalin race održaće se u subotu, 29. juna 2019. godine, u Rumi, u organizaciji Udruženja sport za sve Most.


Adrenalin race predstavlja trku u kojoj osim trčanja takmičar mora da savlada i različite fizičke prepreke. Prepreke su u vidu penjanja uz zid, nošenja teških predmeta, trčanja kroz vodu, puzanja ispod bodljikave žice. Mnoge prepreke su slične onima koje se koriste u obuci specijalnih jedinica. Cilj ovog takmičenja je da dozvoli učesnicima da testiraju svoju kondiciju, snagu, brzinu i upornost. Adrenalin race testira kako motoričke tako i mentalne sposobnosti takmičara, vraća nas u vreme viteških nadmetanja i u centar stavlja antički grčki ideal skladnosti duha i tela.


Programom Adrenalin race-a predviđeno je da učesnici pređu izuzetno težak teren dug 10 km na kojoj će ih očekivati preko 30 prepreka koje će ispitati krajnje mogućnosti takmičara: šuma - svaki korak novi izazov, voda - prolazak kroz borkovački potok sa iznaneđenjem, blato - najzanimljiviji i neizostavni deo trke, meta - testiranje preciznosti i koncentracije u nepredvidivim uslovima, teret - deonica trke koja zahteva fizičku snagu i izdržljivost, ravnoteža - koliko ste u stanju da održite ravnotežu kad ste umorni i iscrpljeni.


KO? 6. Adrenalin race

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 29. jun 2019.

GDE? Ruma


Pravo učešća na Adrenalin race-u imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 2600 dinara (26 eura) po takmičaru/ki.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Adrenalin race-u obavljaće se do 26.06.2019. godine, putem online formulara na sajtu https://trka.rs/event/123/


Više informacija o Adrenalin race-u možete dobiti putem telefona na broj +381 (0) 64 294 87 53.




Autor: Marko Skorić Održavanje: od 29.06.2019. do 29.06.2019.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Udruženje sport za sve Most
Mesto: Ruma
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: adrenalinrace.ruma@gmail.com
Web sajt: http://www.adrenalinrace.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...