Street volleyball turnir Novi Sad 2019

4. Međunarodni festival odbojke pod nazivom Street volleyball turnir Novi Sad održaće se u subotu 01. juna 2019. godine, u Novom Saduu organizaciji Odbojkaškog kluba Velleyball 2000, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.


Street volleyball turnir Novi Sad predstavlja međunarodni ulični turnir u mini odbojci, koji ima za cilj da doprinese razvoju odbojke, stvaranju uslova za aktivnije učešće mladih u vrhunskom sportu, kao i uključivanju mlade populacije u sportske aktivnosti u slobodno vreme, kroz afirmaciju sportskog i takmičarskog duha.


Ovogodišnji Street volleyball turnir Novi Sad održaće se na terenima za mini odbojku na ispred SRC SPENS u Novom Sadu, uz učešće više ekipa iz Srbije i inostranstva, a  u skladu sa važećim odbojkaškim pravilima FIVB-a.


KO? 4. Street volleyball turnir Novi Sad

ŠTA? ulična odbojka, odbojka

KAD? 01. jun 2019.

GDE? SRC SPENS (Novi Sad)


Programom Street volleyball turnira Novi Sad predviđena su takmičenja u mini odbojci za dečake i devojčice koji će biti podeljeni u 9 starosnih kategorija. Takođe, programom manifestacije, početak takmičenja predviđen je u 10:00 časova.


Pravo učešća na Street volleyball turniru Novi Sad imaće sve zainteresovane, prijavljene ekipe, u nekoj od sledećih starosnih kategorija: Devojčice - 04..05..06..07..08..09-10 god; Dečaci - 04/05..06/07..08/09 god; uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na Street volleyball turniru Novi Sad obavljaće se putem telefona +381 (0) 64 97 43 550 (SMS) i/ili i-mejl adrese okvolleyball@gmail.com


Za najuspešnije ekipe Street volleyball turnira Novi Sad predviđene su sledeće nagrade: 1. Medalje za 1-3.mesto u 9 kategorija; 2. Majice za prva mesta u 9  kategorija; 3. Specijalne nagrade za 9 MVP igrača-icu po kategorijama; 4. Diplome za nabolje igrače-ice u 9 kategorija (smečer, primač, dizacč, bloker, server); Diplome za najbolje trenere u 9 kategorija.


Napomena:

 • Na turniru igraju devojčice i dečaci po kategorijama.

 • Cena kotizacije po ekipi do tri ekipe po klubu je 2.500 din, a četiri i više ekipa je 2.000 din. Klub posle uplate dobija račun za pravdanje uplate.

 • Uplata kotizacije za turnir je na račun organizatira: OK Volleyball 2000; Tekući račun: 170 - 30016720000 - 19.

 • Turnir se igra na 20 mini terena 12x6m;

 • Visina mreze prilagođena po kategorijama;

 • Turnir se igra 4vs4 sa dve rezerve ili bez rezervi;

 • Ako ekipa igra sa 4 igrača bez rezerve a povredi se jedan igrač nastavlja sa tri igrača igru.

 • U određenoj kategoriji može igrati mlađi igrač/iva, a ne može stariji.

 • Igrač-ica koji nastupa za jednu ekipu nema pravo nastupati i za drugu ekipu na turniru.

 • Turnir se igra po grupama 3 ili 4 ekipe u dva dobijena seta do 15 poena eventualno treči set do 15 u slučaju 1:1 u setovima.

 • Ekipe igraju na jednoj mreži a samo u finalima se eventualno menja teren.

 • Klubovi su u obavezi da urade lekarske preglede za takmičare.

 • Ako protivnik pre pocetka meča želi proveru igrača-ica trener pritivničke ekipe treba da pokaže legitimacije  ili đačku knjižicu Ev.(Rodni list) sudiji na uvid.

 • Na turniru sude sudije iz Subotice, a vredi napomenuti da sudijska organizacija iz Subotice sudi turnire od samog početka turnira 2001 godine.

 • Sve primedbe se prihvataju pre početka meča, kao i u toku meča  prvo sudiji na mređi pa onda VRHOVNOM SUDIJI turnira.


Više informacija o Street volleyball turniru Novi Sad možete dobiti putem telefona +381 (0) 64 97 43 550.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 01.06.2019. do 01.06.2019.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
OK Volleyball 2000
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
okvolleyball@gmail.com
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...