Street volleyball turnir Subotica 2019

19. Međunarodni festival odbojke pod nazivom Street volleyball turnir Subotica održaće se u subotu 18. maja 2019. godine, u Subotici u organizaciji Odbojkaškog kluba Velleyball 2000, a pod pokroviteljstvom Grada Subotice i Sportskog saveza Subotice.


Street volleyball turnir Subotica predstavlja međunarodni ulični turnir u mini odbojci, koji ima za cilj da doprinese razvoju odbojke, stvaranju uslova za aktivnije učešće mladih u vrhunskom sportu, kao i uključivanju mlade populacije u sportske aktivnosti u slobodno vreme, kroz afirmaciju sportskog i takmičarskog duha.


Ovogodišnji Street volleyball turnir Subotica održaće se na terenima za mini odbojku na Trgu republike - Trgu slobode u Subotici, uz učešće oko 180 ekipa, odnosno 1200 učesnika/ca iz 30 gradova, a  u skladu sa važećim odbojkaškim pravilima FIVB-a.


KO? 19. Street volleyball turnir Subotica

ŠTA? ulična odbojka, odbojka

KAD? 18. maj 2019.

GDE? Trg republike - Trg slobode (Subotica)


Programom Street volleyball turnira Subotica predviđena su takmičenja u mini odbojci za dečake i devojčice koji će biti podeljeni u 9 starosnih kategorija. Takođe, programom manifestacije, početak takmičenja predviđen je u 10:00 časova.


Pravo učešća na Street volleyball turniru Subotica imaće sve zainteresovane, prijavljene ekipe, u nekoj od sledećih starosnih kategorija: Devojčice - 04..05..06..07..08..09-10 god;
Dečaci - 04/05..06/07..08/09 god; uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na Street volleyball turniru Subotica obavljaće se putem telefona +381 (0) 64 97 43 550 (SMS) i/ili i-mejl adrese okvolleyball@gmail.comZa najuspešnije ekipe Street volleyball turnira Subotica predviđene su sledeće nagrade: 1. Medalje za 1-3.mesto u 9 kategorija; 2. Majice za prva mesta u 9  kategorija; 3.Specijalne nagrade za 9 MVP igrača-icu po kategorijama; 4. Diplome za nabolje igrače-ice u 9 kategorija (smečer, primač, dizacč, bloker, server); Diplome za najbolje trenere u 9 kategorija.


Napomena:

 • Na turniru igraju devojčice i dečaci po kategorijama.

 • Cena kotizacije po ekipi do tri ekipe po klubu je 2.500 din, a četiri i više ekipa je 2.000 din. Klub posle uplate dobija račun za pravdanje uplate.

 • Uplata kotizacije za turnir je na račun organizatira:
  OK Volleyball 2000; Tekući račun: 170 - 30016720000 - 19.

 • Turnir se igra na 20 mini terena 12x6m;

 • Visina mreze prilagođena po kategorijama;

 • Turnir se igra 4vs4 sa dve rezerve ili bez rezervi;

 • Ako ekipa igra sa 4 igrača bez rezerve a povredi se jedan igrač nastavlja sa tri igrača igru.

 • U određenoj kategoriji može igrati mlađi igrač/iva, a ne može stariji.

 • Igrač-ica koji nastupa za jednu ekipu nema pravo nastupati i za drugu ekipu na turniru.

 • Turnir se igra po grupama 3 ili 4 ekipe u dva dobijena seta do 15 poena eventualno treči set do 15 u slučaju 1:1 u setovima.

 • Ekipe igraju na jednoj mreži a samo u finalima se eventualno menja teren.

 • Klubovi su u obavezi da urade lekarske preglede za takmičare.

 • Ako protivnik pre pocetka meča želi proveru igrača-ica trener pritivničke ekipe treba da pokaže legitimacije  ili đačku knjižicu Ev.(Rodni list) sudiji na uvid.

 • Na turniru sude sudije iz Subotice, a vredi napomenuti da sudijska organizacija iz Subotice sudi turnire od samog početka turnira 2001 godine.

 • Sve primedbe se prihvataju pre početka meča, kao i u toku meča  prvo sudiji na mređi pa onda VRHOVNOM SUDIJI turnira.


Više informacija o Street volleyball turniru Subotica možete dobiti putem telefona +381 (0) 64 97 43 550.Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 18.05.2019. do 18.05.2019.

FOTO GALERIJA
Ostale fotografije iz galerije: Street Volleyball turnir Subotica 2012

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
OK Volleyball 2000
Mesto:
Subotica
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
okvolleyball@gmail.com
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Javni trening Aktivnija Srbija 2019
+ Sportske igre mladih - Srbija 2019
+ Evropske igre 2019
+ BEG Runway Run 2019
+ Street volleyball turnir Novi Sad 2019

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Street Volleyball turnir Subotica 2012

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...