x

BEG Runway Run 2019

BEG Runway Run 2019 Foto: Beogradski maraton

2. BEG Runway Run održaće se u nedelju, 09. juna 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog maratona, u saradnji sa Aerodrom Nikola Tesla Beograd, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda.


BEG Runway Run predstavlja noćnu trku u atraktivnom prostoru po ugledu na druge svetske trke ovog tipa. Trka „Beograd na pisti” biće druga u regionu, a tradicija trčanja na aerodromskim pistama začeta je još 1972. kada je prvi put održana trka na njujorškom aerodromu JFK koja se organizuje i danas.


Održan 1. BEG 5K Runway Run


Ovogodišnji BEG Runway Run održaće se, pod sloganom „Beograd na pisti” na poletno-sletnoj stazi beogradskog aerodroma (Aerodrom Nikola Tesla Beograd), u Beogradu, sa početkom u 01:00 čas ujutru.


KO? 2. BEG Runway Run

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 09. jun 2019.

GDE? Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)


Programom BEG Runway Run predviđeno je da učesnici trče tri kruga, ukupno 5 km, delom na poletno-sletnoj stazi, a delom na rulnoj stazi Aerodroma Nikola Tesla Beograd.


Druga noćna trka na Aerodromu Nikola Tesla


Pravo učešća na BEG Runway Run imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni takmičari/ke, psiho-fizički spremni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na BEG Runway Run obavljaće se u periodu od 15. aprila 2019. godine, putem sajta http://www.bgdmarathon.org


Za najuspešnije takmičare/ke BEG Runway Run u muškoj i ženskoj konkurenciji predviđene su nagrade.


Napomena:

  • Zbog bezbednosnih razloga svi učesnici, bilo iz zemlje ili inostranstva, moraće da prođu rigoroznu bezbednosnu proveru.




Autor: Marko Skorić Održavanje: od 09.06.2019. do 09.06.2019.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski maraton
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.bgdmarathon.org
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...