BEG Runway Run 2019

Foto: Beogradski maraton

2. BEG Runway Run održaće se u nedelju, 09. juna 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog maratona, u saradnji sa Aerodrom Nikola Tesla Beograd, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda.


BEG Runway Run predstavlja noćnu trku u atraktivnom prostoru po ugledu na druge svetske trke ovog tipa. Trka „Beograd na pisti” biće druga u regionu, a tradicija trčanja na aerodromskim pistama začeta je još 1972. kada je prvi put održana trka na njujorškom aerodromu JFK koja se organizuje i danas.


Održan 1. BEG 5K Runway Run


Ovogodišnji BEG Runway Run održaće se, pod sloganom „Beograd na pisti” na poletno-sletnoj stazi beogradskog aerodroma (Aerodrom Nikola Tesla Beograd), u Beogradu, sa početkom u 01:00 čas ujutru.


KO? 2. BEG Runway Run

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 09. jun 2019.

GDE? Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)


Programom BEG Runway Run predviđeno je da učesnici trče tri kruga, ukupno 5 km, delom na poletno-sletnoj stazi, a delom na rulnoj stazi Aerodroma Nikola Tesla Beograd.


Druga noćna trka na Aerodromu Nikola Tesla


Pravo učešća na BEG Runway Run imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni takmičari/ke, psiho-fizički spremni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na BEG Runway Run obavljaće se u periodu od 15. aprila 2019. godine, putem sajta http://www.bgdmarathon.org


Za najuspešnije takmičare/ke BEG Runway Run u muškoj i ženskoj konkurenciji predviđene su nagrade.


Napomena:

  • Zbog bezbednosnih razloga svi učesnici, bilo iz zemlje ili inostranstva, moraće da prođu rigoroznu bezbednosnu proveru.
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 09.06.2019. do 09.06.2019.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Beogradski maraton
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.bgdmarathon.org
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...