Sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme Motopassion 2019

Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opremeMotopassion“ održaće se u periodu od 22. do 31. marta 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo.


Sajam motocikala, kvadova, skutera i opremeMotopassion predstavlja specijalizovanu sajamsku manifestaciju, koja se održava jednom godišnje počevši od 2006. godine, i koja okuplja proizvođače i uvoznike motocikala, mopeda, skutera, prateće industrije, delova i opreme, a koja ima za cilj afirmaciju i promociju moto sporta. Uz predstavlјanje dostignuća svetske motoindustrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju.


Ovogodišnji Sajam motocikala, kvadova, skutera i opremeMotopassion” održaće se, u okviru 54. Sajma automobila, na Beogradskom sajmu (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14), u Beogradu, svakog dana u periodu od 10 do 20 časova.


KO? Sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme Motopassion

ŠTA? sajam, motori, motocikli

KAD? 22. - 31. marta 2019.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom Sajma motocikala, kvadova, skutera i opremeMotopassion“ predviđeno je predstavljanje sledećih robnih grupa: skuteri; motocikli; mopedi. Program ove manifestacije biće dodatno upotpunjen sa izložbom prateće industrije, opreme i pribora, odnosno proizvoda praeće industije: šasije; motori i sistemi prenosa; hodni deo vozila; oprema za vozila; odeća i oprema; tuning; elektro oprema i instalacije; goriva, maziva, ulja i filteri; nega i održavanje vozila; servisna oprema; rezervni delovi. Takođe programom manifestacije, predviđeno je i predstavljanje strukovnih organizacija, udruženja, klubova, finansijskih i osiguravajućih institucija i medija.


Sve spremno za Beogradski sajam automobila i motocikala


Radno vreme sajma motocikala, kvadova, skutera i opremeMotopassion“ biće od 10:00 do 20:00 časova u periodu od 22. do 30. marta,  dok će radno vreme poslednjeg dana, 31. marta, biti od 10:00 do 19:00 časova.


Cene ulaznica za sajam motocikala, kvadova, skutera i opremeMotopassion” iznosi 400 dinara za pojedinačne ulaznice. Ulaznica za “Family Day” 28.033.2019. godine iznosi 800 dinara. Parking po satu iznosi 150 dinara.
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 22.03.2019. do 31.03.2019.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Beogradski sajam doo
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
auto@sajam.rs
Web sajt: http://sajam.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...