Rvački turnir Pobednik 2018

Međunarodni rvački turnir Pobednik održaće se u subotu, 01. decembra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Rvačkog kluba Pobednik iz Beograda, u saradnji sa Rvačkim savezom Beograda i Rvačkim savezom Srbije, a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Palilula.


Ovogodišnji rvački turnir Pobednik održaće se u sportskoj hali u Padinskoj Skeli u Beogradu, sa početkom u 12:00 časova, u skladu sa pravilima Rvačkog saveza Srbije.


Programom rvačkog turnira Pobednik predviđena su takmičenja slobodnim stilom u sledećim kategorijama: stariji pioniri, kadeti, juniori.


KO? Rvački turnir Pobednik

ŠTA? rvanje, turnir

KAD? 01. decembar 2018.

GDE? Beograd


Pravo učešća na rvačkom turniru Pobednik imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: stariji pioniri, kadeti, juniori.Autor: Marko Skorić Održavanje: od 01.12.2018. do 01.12.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Rvački klub Pobednik
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...