Trofej Beograda u streličarstvu 2018

U nedelјu, 04.11.2018. u organizaciji Streličarskog saveza Beograda i Streličarskog kluba Zemun, u hali Pinki u Zemunu, održaće se streličarski turnir "Trofej Beograda u streličarstvu za mlađe kategorije". Turnir je formata 2h18 metara sa eliminacijama i koristiće se olimpik, goli i kompaund lukovi.

Turnir će početi u 10 časova svečanim otvaranjem, kome će prisustvovati sportski zvaničnici Beograda. Očekuje se učešće najbolјih streličara Srbije, u kategorijama od pionira do veterana.


KO? Trofej Beograda u streličarstvu

ŠTA? streličarstvo, takmičenje

KAD? 04. novembar 2018.

GDE? Hala Pinki (Beograd)

Streličarski klub Zemun, poziva zainteresovane građane da posete turnir i uživaju u jednom od najstarjih olimpijskih sportova. Takođe, nadamo se da ćemo ovom organizacijom popularizovati streličarski sport u Zemunu i privući što veći broj dece i odraslih jer u ovom sportu nema starosnih ograničenja.

Streličarski savez Beograda i Streličarski klub Zemun duguju veliku zahvalnost gradu Beogradu – Sekretarijatu za sport i omladinu, koji je u značajnoj meri doprineo realizaciji takmičenja "Trofej Beograda za mlađe kategorije", obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje.


Autor: Streličarski klub Zemun Održavanje: od 04.11.2018. do 04.11.2018.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trofej Beograda u streličarstvu 2015

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Streličarski savez Beograda; Streličarski klub Zemun
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...