x

Trofej Beograda u streličarstvu 2018

Trofej Beograda u streličarstvu 2018

U nedelјu, 04.11.2018. u organizaciji Streličarskog saveza Beograda i Streličarskog kluba Zemun, u hali Pinki u Zemunu, održaće se streličarski turnir "Trofej Beograda u streličarstvu za mlađe kategorije". Turnir je formata 2h18 metara sa eliminacijama i koristiće se olimpik, goli i kompaund lukovi.

Turnir će početi u 10 časova svečanim otvaranjem, kome će prisustvovati sportski zvaničnici Beograda. Očekuje se učešće najbolјih streličara Srbije, u kategorijama od pionira do veterana.


KO? Trofej Beograda u streličarstvu

ŠTA? streličarstvo, takmičenje

KAD? 04. novembar 2018.

GDE? Hala Pinki (Beograd)

Streličarski klub Zemun, poziva zainteresovane građane da posete turnir i uživaju u jednom od najstarjih olimpijskih sportova. Takođe, nadamo se da ćemo ovom organizacijom popularizovati streličarski sport u Zemunu i privući što veći broj dece i odraslih jer u ovom sportu nema starosnih ograničenja.

Streličarski savez Beograda i Streličarski klub Zemun duguju veliku zahvalnost gradu Beogradu – Sekretarijatu za sport i omladinu, koji je u značajnoj meri doprineo realizaciji takmičenja "Trofej Beograda za mlađe kategorije", obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje.


Autor: Streličarski klub Zemun Održavanje: od 04.11.2018. do 04.11.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Streličarski savez Beograda; Streličarski klub Zemun
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...