Trofej Beograda u bejzbolu 2018

Trofej Beograda u bejzbolu održaće se u subotu i nedelju 29. i 30. septembra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Bejzbol saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda - Sekretarijata za  sport i omladinu.


Trofej Beograda u bejzbolu se održava od 2003. godine, i ima veliku tradiciju u regionu kao značajno takmičenje u kategoriji mladih i perspektivnih bejzbol igrača.

Ovogodišnji Trofej Beograda u bejzbolu održaće se na terenu za bejzbol na Adi Ciganliji,  sa početkom u 10:00 časova, uz učešće više od 100 igrača mlađih kategorija iz zemlje i inostranstva, a u skladu sa pravilima Bejzbol saveza Srbije.


KO? Trofej Beograda u bejzbolu

ŠTA? bejzbol, turnir

KAD? 29. - 30. septembar 2018.

GDE? Ada Ciganlija (Beograd)


Programom Trofeja Beograda u bejzbolu predviđena su ekipna takmičenja u konkurenciji do 13 godina starosti. Na takmičenju će učestvovati sledeći timovi: Beograd 96 (Beograd); Wild Boars (Kragujevac);Bejzbol reprezentacija Slovenije; Erd (Mađarska);Vindija (Hrvatska); SCC Botosani (Rumunija).


Takođe programom manifestacije, predviđeno je da prva utakmica bude na programu u subotu, 29.09.2018. godine, u 10:00 časova, dok je finalna utakmica predviđena da se održi u nedelju, 30.09.2018. godine, u 15:00 časova.


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 29.09.2018. do 30.09.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Bejzbol savez Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Džudo turnir Trofej Beočina 2018
+ Trofej Beograda u karateu 2018
+ Trka Patrijarha Pavla 2018
+ Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg d...
+ Beogradska rolerijada plus 2018

POVEZANE VESTI...
+ Trofej Beograda u bejzbolu za vikend...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...