x

Atletska trka Dame trče 2018

Atletska trka Dame trče 2018 Foto: ARK Somaraton

5. Atletska trka Dame trče održaće se u nedelju, 30. septembra 2018. godine, u Somboru, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Somaraton.


Ovogodišnja atletska trka Dame trče održaće se u Somboru, sa startom i ciljem ispred gradskog kupališta Štrand na Velikom Bačkom kanalu (izlaz iz Sombora u smeru Apatina), sa početkom u 17:00 časova.


Programom atletske trka Dame trče predviđeno je da učesnice trče po šetališnoj stazi pored Velikog Bačkog kanala u ukupnoj dužini od 5 km. Start je ispred kupališta "Štrand" odakle učesnice trče prema Apatinskom mostu gde se pravi prvi okret i trči ponovo pored "Štranda" i nastavlja šetališnom stazom do njenog kraja gde se pravi drugi okret i trči ponovo do Apatinskog mosta gde se pravi treći okret i trči prema "Štrandu" gde je cilj i kraj trke. U okviru manifestacije predviđeno je da se održi i “Trka za srećnije detinjstvo” na 500 m, koja je namenjena najmlađima, a koja se održava pod pokroviteljstvom Crvevenog Krsta Sombora.


KO? 5. Atletska trka Dame trče

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 30. septembar 2018.

GDE? Sombor


Pravo učešća na atletskoj trci Dame trče imaće sve zainteresovane učesnice, psiho-fizički sposobne za ovakav vid aktivnosti. * Učešće je besplatno za sve učesnice!

Prijavljivanje zainteresovanih učesnica/ca za učešće na  atletskoj trci Dame trče obavljaće se putem online formulara http://www.somaraton.org.rs/prijavaZTR.php


Za najsupešnije takmičarke atletske trka Dame trče predviđene su sledeće nagrade: Tri najbrže takmičarke dobijaju pehare i poklone partnera trke; Svaka dama koja istrči trku dobija učesničku medalju; Svaki učesnik trke za srećnije detinjstvo dobija medalju, a tri najbrže devojčice i dečaka dobijaju pehare.



Napomena:

  • Trči se po šetališnoj stazi pored Velikog Bačkog kanala. Trči se isključivo po stazi, trčanje po kolovozu je strogo zabranjeno!

  • Preuzimanje startnih brojeva i prijava je moguća do pred sam start trke!

  • Svaka učesnica, uvidom u svoje zdravstveno stanje i fizičku pripremljenost, na svoju odgovornost učestvuje u trci što je dužna na prijavnom listu i potpisati.

  • Takmičarke mlađe od 18 godina, moraju imati pismenu saglasnost roditelja ili trenera.

  • Takmičari trče na vlastitu odgovornost.

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 30.09.2018. do 30.09.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: ARK Somaraton
Mesto: Sombor
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: arksomaraton@gmail.com
Web sajt: http://www.somaraton.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...