Župska vinska trka 2018

2. Župska vinska trka održaće se u subotu, 15. septembra 2018. godine, u Aleksandrovcu, u organizaciji Udruženja Domovina iz Aleksandrovca.


Ovogodišnja Župska vinska trka održaće se u Aleksandrovcu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije.


Programom Župske vinske trke predviđeno je održavanje sledećih trka: Velika vinska trka (22 km; oko 650 mnv); Mala vinska trka (13 km; oko 350 mnv). Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start obe trke bude kod Muzeja vinarstva i vinogradarstva, dok će cilj obe trke biti kod Fontane vina u Aleksandrovcu.


KO? 4. Spring rolls - Trka sa razlogom

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 15. septembar 2018.

GDE? Aleksandrovac


Pravo učešća na Župskoj vinskoj trci imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni i psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine u iznosz od 1000 dinara po učesniku/ci. * Startnina je ista za obe trke.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Župskoj vinskoj trci obavljaće se do 10.09.2018. godine, putem online formulara na sajtu https://trka.rs/event/100/


Napomena:

  • Staza obe trke je trail tipa i trči se uglavnom po zemljanim putevima kroz vinograde i voćnjake. Postoje i kraće asfaltirane deonice, ali ne duže od 10% ukupne dužine staze.

  • Okrepne stanice će biti na međusobnim udaljenostima oko 4-6 km, a negde i bliže, zavisno od same lokacije vinskog podruma. Tu će trkačima biti na raspolaganju voda, sezonsko voće, vino župskih vinara i možda još poneki domaći osvežavajući proizvod.

  • Limit obe trke je 4 sata.

  • Staza će biti obeležena šarenim trakicama i putokaznim strelicama.

  • Startni paket sadrži majicu i medalju, i okrepu tokom staze, (pored vina, i voda, voće, sokovi…)Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 15.09.2018. do 15.09.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Udruženje Domovina
Mesto:
Aleksandrovac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
info@domovina.org.rs
Web sajt:
http://vinskatrka.rs/

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Trka uz stepenice - Vršac 2019
+ Trka Patrijarha Pavla 2018
+ Atletska trka Dame trče 2018
+ Beogradski polumaraton 2018
+ Trka sa bojama Color Running 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...