x

Radionica Karijera posle sporta 2018

Radionica Karijera posle sporta 2018

Radionica pod nazivom “Karijera posle sporta” održaće se u petak, 14. septembra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije u saradnji sa kompanijom Adecco.


Sportisti tokom svoje karijere ulažu izuzetne napore i pokazuju veliku posvećenost, energiju i uz svoje uspehe uživaju podršku klubova, saveza i javnosti. Po završetku karijere interes javnosti opada, i polako prelaze na “normalan život”, gde su najčešće potrebna dodatna znanja i veštine. Brojna istraživanja su pokazala da se veliki broj sportista susreće sa velikim problemom i pitanjima šta i kako dalje.

Program “Karijera posle sporta” je napravljen sa ciljem da se sportistima pruže saveti i pomoć kako da pored sportskih ostvare dobre rezultate i u drugim sferama života i kako da ostvare uspešan prelaz sa sportskog na poslovni teren. Ovaj program oformljen je od strane Međunarodnog Olimpijskog komiteta i sprovodi se u saradnji sa Adecco grupom vodećom svetskom kompanijom na području rada sa ljudskim resursima. Program “Karijera posle sporta” pruža sportistima informacije i savete kako da savladaju poteškoće sa kojima se susreću, kako da rade na sebi, kako da kombinuju sport i studije i kako da sebe pripreme za život posle sporta


KO? Radionica Karijera posle sporta

ŠTA? radionica, predavanje, edukacija

KAD? 14. septembar 2018.

GDE? Beograd


Radionica Karijera posle sporta održaće se u hotelu Trim Beograd (ul. Kneza Višeslava 72) u Beogradu, sa početkom u 08:45 časova.


Programom radionice Karijera posle sporta predviđeno je učesnici otkriju kako da: Kroz zanimlјivu interakciju saznaju svoje karakteristike i poslove koji im odgovaraju; Sagledaju svoje potencijale; Koriste studije i školovanje za napredak u sportu i životu; Mrežu poznanstava tokom sportske karijere iskoriste za pronalaženje svog idealnog posla; Sastave kvalitetan “CV”; Na pravi način pripreme sebe za poslovni intervju…


Takođe, programom radionice, predviđeno je da poseban deo bude posvećen finansijskom zdravlјu. Kroz program “FINGYM”, biće predstavlјeni razlozi i primeri finansijskih problema i bankrota sportista i kako doći do uređenih finansija po fazama u karijeri sportiste. Radionicu će voditi Miloš Milenković, Menadžer međunarodnih programa OKS, sa kolegama iz “Adecco” grupe, dok će deo o vođenju finansija predstaviti kompanija “FINGYM”, na čelu sa Želјkom Rebračom.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na radionici Karijera posle sporta obaljaće se do 08.09.2018. godine.


Više informacija o radionici Karijera posle sporta možete dobiti putem telefona +381 (0) 36 71 575 i/ili i-mejla milos.milenkovic@oks.org (Miloš Milenković – Menadžer međunarodnih programa OKS)


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 14.09.2018. do 14.09.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Olimpijski komitet Srbije; Kompanija Adecco
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: milos.milenkovic@oks.org
Web sajt: http://www.oks.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...